• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Asch ile wazysz??ja 81 wow........tyle to ja w 7miesiacu wazylam z synem.a niech w cycki mi idzie:-p
Mądrością to ja dziś nie grzeszę zapomniałam że mam blu w kompie hehe

Załączniki

• IMG_20150723_122456.jpg
    IMG_20150723_122456.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 75
O jaki malutki sliczny Fasoleczek.

Fruzka no ja waze 56kg ale brzuch juz calkiem spory.Ostatnio wklejalam fotke... W tym tyg jedzcze nie robilan foty moze jutro jak do kliniki bedziemy jechac...

Lux ja sie nie przejmuje byle Dzidzia rosla zdrowo to kazda wage i dolegliwosc przyjmuje na klate z usmiechem [emoji6]

Jestem już :-)

No więc byłam wczoraj U tej nowej ginki razem z M i spędziliśmy w gabinecie 45 minut. Co do wyników nie miała zastrzeżeń. Od razu wykluczyła PCOS. Kazała zrobić usg tarczycy. Badania ft 3 i 4, antydpo czy coś takiego i schudnąć ze 3-4 kg. Od następnego cyklu zaczynam brać leki niby na chlamydie coś mówiła ale chodzi głównie o udroznienie dróg rodnych i zlikwidowanie stanów zapalnych. Mój M pierwszy raz widział badanie ginekologiczne. No i sam musi brać te same leki co ja. Na czas kuracji zero seksu, a brać leki będziemy około 3 tygodni. A że nie wolno tego brać w ciąży bo szkodzi to muszę być na 101% pewna ze w niej nie jestem. W ten oto sposób dwa cykle stracone.

Jestem już :-)

No więc byłam wczoraj U tej nowej ginki razem z M i spędziliśmy w gabinecie 45 minut. Co do wyników nie miała zastrzeżeń. Od razu wykluczyła PCOS. Kazała zrobić usg tarczycy. Badania ft 3 i 4, antydpo czy coś takiego i schudnąć ze 3-4 kg. Od następnego cyklu zaczynam brać leki niby na chlamydie coś mówiła ale chodzi głównie o udroznienie dróg rodnych i zlikwidowanie stanów zapalnych. Mój M pierwszy raz widział badanie ginekologiczne. No i sam musi brać te same leki co ja. Na czas kuracji zero seksu, a brać leki będziemy około 3 tygodni. A że nie wolno tego brać w ciąży bo szkodzi to muszę być na 101% pewna ze w niej nie jestem. W ten oto sposób dwa cykle stracone.

wazne, ze cos sie ruszy do przodu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry