• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
dostala pocisk i jest spokoj, ale mnie zdenerwowala, no czepiac sie bedzie jeszcze mojego gotowania, ja sie pytam, czy ja zle gotuje? ona kupuje obiady ze stolowki, bo nie ma kiedy gotowac ze wzgledu na prace a mnie krytykowac bedzie :wściekła/y:

Karola to pozbywaj się raz dwa lekami dziadostwa i pelną parą staraj się o dziecko.
Lux ale masz szwagierke,pewnie chuda szkapa z przodu deska z tylu deska ???***** glupia i tyle nie denerwuj się

Fruzka szwagierke mam inna, mowie teraz o narzeczonej brata, to dwie rozne osoby :-) szwagierke mam Edzie a bratowa Agate
ps dzwonila Edzia czy bym jej z pracy nie odebrala, bo chyba nie zdazy na autobus, ehh

aha i jeszcze mi napisala bratowa, ze chyba jutro nie przyjada, bo jestem zbyt nerwowa i nie mozna zwrocic mi uwagi, nie no obrazac sie pozwole i slowem nie odezwe, bo ona tak chce... niedoczekanie...Tomek jak sie wkurzyl :wściekła/y:

reklama
Mam serdecznie dość. Jestem zmęczona. Byłam w pracy o godzine dłużej. W tym czasie dziecko roznioslo mi pół sklepu. A ludzie wybrzydzali ze wedlin juz nie kroję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry