• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Kurde...teraz juz zglupialam...no nic poczekam az sie dowiem kto tam mieszka i wtedy zapadnie ostateczna decyzja [emoji6] moze i przemysle tego Semira ewentuslnie Achim jeszcze ujdzie.

Mialam znajomego tyle ze ma na imie Akim [emoji2]

Liam mi sie z psem kojarzy heheeh a brzuch Ci pieknie rosnie az zazdroszcze, ale tak pozytywnie :-)
Podczytalam i sory ale się "zniesmaczylam".... ciekawi mnie twoj wybór imienia dla dziecka i z przyjemnością przedstawie swoje "skojarzenia" .... fakt kazdy ma prawo do swojego zdania ale chyba powinno się zachować "pewne,taktowne granice" ... jakby nikt nie komentuje twoich postów, przebojów z rodziną czy kwestii twojego podejscia do "obcych dzieci" etc w sposób nie przyjemny czy przykry .... takie w skrócie moje zdanie ....

Aschle brzusio cudny,rośnie w oczach a imie Liam moim zdaniem jak najbardziej na miejscu, oryginalne i mile dla ucha ... i co najważniejsze " nigdy bym nie skojarzyla z Psem " ....

Fruzka odpoczywaj... wytrwałości, cierpliwość i lepszego samopoczucia zycze .....

Moniusia Powodzenia na wizycie,trzymam kciuki za "owocne efekty" ... niech będzie tak jak tego chcecie ....

Resztę staraczek pozdrawiam ;-)

reklama
Aschlee, piękny brzuchol :O jakaś Ty duża już! :) O takich imionach nie słyszałam nigdy, na pewno są bardzo oryginalne i z nikim Ci się nie kojarzą! :) Ja mam tylko jedne imię dla dziewczynki i chłopca i jak te zawiodą to już też będę szukać wśród tych oryginalnych :)

Dzięki anula za kciuki i również pozdrawiam ;*

Ja już po wizycie :-) od dzisiaj zastrzyki w brzuchol... ;) Punkcja gdzieś wypadnie 17.08. być może, 5 dni później transfer :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry