• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Madziolina mi Michał (R jasne jak moj szef) Miłosz jest na tak to tyle z meskich imion . dla dziewczynki Ania (ale oboje mamy złe skojarzenia ) Zosia ( on nie) Hania (jasne mostowiakowa ) mi Lila jeszcze (ale mam ciotkę głupia jak but) Małgosia (on jasne dorobimy Jasia) Jemu Lidka i Nadia a mi nie bardzo.wiec dziewczynka bedzie bezimienna :-)albo do USC go nie wezme i bedzie po mojemu

Ja mam synka Michala i choc podoba mi sie to imie to powstalo w zwiazku z pewna historia :-) mi dla chlopca to Marcin, Mateusz, Aleksander, a dla dziewuszki to Ania- ale znam same nieszczesliwe, Zuzka, Nadia- ale maz ze ruskie, Ola, ale 5 juz na osiedlu, Antosia- ale czy Antonina mi sie podoba? Hmm maz wola do brzucha Karolinka :-)
A jutro mam prenatalne i z jednej str sie ciesze a z drugiej boje, bo nie mam zadnych objawow

mój byly ma Marcin...mi jak cos sie podoba to mam zle skojarzenia.Maciek Marcel też ale Maciek odpada kot sąsiada ma tak.Podoba mi sie Przemek Szymon ale kazdego co znam to pijacy i zlodzieje.
A na prenatalne dostalas skierowanie >?bo mi zaproponowala za 250zł i nie chce z synem mialam w 20tc i nie pokazalo wady serca.

ja nie bede miala,musiałabym za to zapłacić.a Ty masz na fundusz?wogóle u mnie prenatalne robią 100km ode mnie,albo ja mieszkam w takiej dziurze albo mój powiat jest zdrowo zacofany. pokaż brzusio :)

reklama
Hej hej:-)

Jugoslawa oj kochana racja, ze przejmowanie spraw po kim innym to istna masakra, ale damy rade. Fajnie, ze weekend udany mialas :*:-)

Fruzka kochana nie daj sie, wczoraj to chyba cisnienie bylo niskie i ja tez czulam sie jak w matrixie:tak:

Madziolina trzymam kciuki za prenatalne:tak:

Aschlee kochana kciuki za usg:tak:

A ja mialam poranek z przezyciami. Moi sasiedzi maja dziecko, wlasnych miec nie mogli, wiec adoptowali chlopca, ale widac, ze nie maja do niego podejscia, czasu mu nie poswiecaja, bo gonia za kasa itd. Dzis o 5:20 slysze placze na ulicy, wyszlam na balkon sie boi, ze mamy nie ma, wiec poszlam do niego, a on stoi placze, dopieor zdjeli mu gips, bo mial dwie rece zlamane, podeszlam, a on, ze sie obudzil i byl sam, mamy nie ma, taty nie ma, mowi, z emu zimno (byl w pizamie, a poranki zimne), mowi, z e glodny itd. No serce mi sie scisnelo i wzielam go do nas dalam herbaty i cos do jedzenia. Potem przyjechali, bo byli na zakupach i poszedl do domu, ale caly czas o tym mysle... ze tacy ludzie nie powinni miec dzieci, nawet adoptowanych, a jesli maja to niech na boga chociaz troche czasu mu poswieca, bo dziekco chodzi nad ranem po ulicy, placze, ciagle sam chodzi, z psami sie bawi, bo nikt dla niego czasu nie ma.. serce mi dzis rano pekalo..ehhh:-( szkoda mi tego dziecka, ale nic zrobic nie moge

Milego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry