• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty...jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

reklama
Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty...jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

witaj i tu, powodzenia!!!

Witajcie :)

Fruzka,
3mamy kciuki...

Ja w piątek na kontrolę i poniedziałek/wtorek w nast. tygodniu punkcja :-) A tak się kuję non stop i tylko żyję z dnia na dzień, żeby zleciało.. dr chciał, żebyśmy zapłodnili wszystkie komórki (być może 20), ale zmieniamy deklarację, nie chcę tych zarodków na potęgę tworzyć i zapładniamy 10 jak ma wyjść coś to z tego wyjdzie :)

A upały też.. masakra jakaś.......

Cytrynowa zazdroszczę deszczu. Ja jestem na wsi jeszcze i nic nie pada. Gorąco ze hej.
Jugosława i to na działce, trochę ograniczona ilość szklanek była także zmywalam non stop, bo każdy się napić i zapomniał która jego i brał nastepna. Na szczęście nocowalo tylko 9 osób plus ja z mężem.
dziś od rana remont u teściów robimy z mężem. 4 pomieszczenia tylko malowanie , a w sypialni więcej bo jeszcze panele listwy a na początek trochę szpachli. Całkiem nieźle nam idzie już zrobiliśmy łazienkę i kuchnie teraz przedpokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry