• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
dziouszki wczoraj byłam na kontrolnej becie wynik 10,47 po poronieniu, wcześniejszą robiłam 22.07 i miałam 5276,00, tak że chyba nie jest źle co prawda do zera jeszcze trochę zostało, ale gin mówiła, że nawet do miesiąca po ustaniu krwawienia może ciągle maleć, a krwawienie skończyło mi się w zeszły piątek, mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu :) oprócz tego dostałam wyniki testu obciążenia glukozą - 75 g
glukoza na czczo - 4,92 mmol/l (3,9 - 5,5)
po 1 godzinie - 11,14 mmol/l ( <11,1)
po 2 godzinach - 4,50 mmol/l

insulina przed obciążeniem - 9,9 uIU/ml (2,6 - 24,9)
insulina po 1 godzinie - 43,0 uIU/ml (brak normy)
insulina po 2 godzinach - 26,5 uIU/ml (brak normy)
nie umiem tego rozszyfrować
:-p

ja teraz krwawienie miałam równy miesiąc, i pewno jak mi się skończyło to zaraz dostane normalną @, z basenu w upały nie skorzystałam :-p... boję się, że chłop puści mnie kantem, bo pożytku ze mnie nie ma :-D

Hej kochane:-)

Cytrynka dziekuje za przepis:-D zrobie, bo kocham lososia:-D

Sikulinda witaj:-)

Fruzka odezwij sie, trzymam mocno ksiuki! Doczytalam kochana trzymaj sie, bedzie dobrze:tak:

Moniusia trrzymam caly czas ogromne kciuki:tak:

Misia no pieknie z tym remontem, Misia bob budowniczy:-)

Jestem kochane, ja osttanio mam wiecej pracy niz czasu plus te upaly, heh u nas w domu w weekend bylo 30 stopni:eek:, teraz spadlo do 24, normalnie tropiki za free i po co jezdzic w cieple kraje:-D

Cytrynka mi zrobila smaka na lososia teraz:-), ja w weekend robilam chlodnik na botwince, do tego mlode ziemniaczki, kotelt mielony i najlepszy obiad:-). Zrobilam osttanio shopping bo takie wyprzedaze, ze az portfel sam sie do nich rwie:-)

Milego dzionka:-)

Jak coś napisze to mi zjada z braku zasięgu. Dziś dalej walczymy z remontem bo jutro do domu wracamy. Ledwo żyje wszystko mnie boli.
Fruzka dzielna bądź, ściskam Was mocno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry