• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witam

Cytrynowa takie cykle moga oznaczac ze nie masz owulacji:-( wiec jak bedziesz w Pl badaj sie:-)
Znajoma ma podobny problem z cyklami i wyszlo ze brak owulacji

Fruzka trzymaj sie kochana, &&& za Was

Cześć dziewczyny jestem tu nowa:) Staramy się o dzidziusia od października 2014...niby nie dlugo ale pare razy już dało mi popalić:( Moje cykle mają 31-32 dni. W tym miesiącu od wczoraj tj. 26dc dostałam brązowego plamienia, które trwa nadal. Wszelkie objawy ciązy mam - jak co miesiąc....(to oczywiscie ironia) Zastanawia mnie tylko to plamienie...nie oczekuje od was odpowiedzi czy jestem w ciązy, musiałam poprostu komuś to napisać bo już sama nie wiem co myślec a nie myśleć o tym jak zapewne wiecie jest bardzo trudno. Witam się i pozdrawiam,

fruzka, ściskamy i 3mamy kciuki!

EmEs, no cóż właśnie - co my możemy powiedzieć :) to nigdy nie wiadomo. Moja przyjaciółka teraz zaszła w ciążę i miała plamienie w okresie, w którym miała dostać @. Najlepiej zrób teścior i już :) i witam :) Ja walczę od maja 2014 :) Teraz in vitro :)

reklama
Hej hej:-)

Lux co do wyprzedazy to w wawie prawie sie koncza, ale przyznam szczerze, ze w PL to wyprzedaze nie rzucaja na kolana niestety, jak bylam zagranica to tam byly wyprzedaze prawdziwe i prawie non stop, jak nie w jednym to w drugim sklepie, no i w ogole ciuchy tansze nawet bez wyprzedazy, Polacy sie cenia hehe;-), a te same szmaty sprzedaja:-D

Cytrynka to niezle dlugi ten cykl byl, a lekarz to jakis konowal... pewnie samo sie unormuje, kto mu dal pozwolenie na bycie lekarzem. Julia ma chyba racje, ze to moze byc brak owulacji, tabletki niestety roznie maca w naszych organizmach i czasem od razu wszystko wraca do normy, a czasem to zajmuje wiecej czasu

Julia kochana co u Ciebie?

EmEs witaj:-), najlepiej jak zrobisz test lub bete, ale poczekaj na termin @ jak nie przyjdzie to zatestuj lub zrob bete:tak:

Fruzka wlasnie kochana czekamy na wiesci, oczywiscie pozytywne

Moniusia to juz coraz blizej kochana:-)

A gdzie reszta? widze, ze coraz mniej osob pisze... Jugoslawa? Karola? Luska? Madziolina? i reszta?

U nas upalow ciag dalszy, opalilam sie samoistnie tylko chodzac po ulicy, przechodzac z miejsca na miejsce, spacerujac, dzis noc byla taka przyjemna chlodna w miare:-).

Milego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry