• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
dzien dobry, przyszla dzis @, ja zjem chlebek z pasztetem (miami) i mykam do miasta :biggrin2:

Jazza a tu bym musiala chyba do Poznania sie przejechac zyby trafic na porzadne wyprzedaze, bo u nas w tym cudnym miescie to masakra

Witajcie laski,

ufff już środa...u mnie też upalnie. Chociaż dzisiaj jakby pochmurno i może nawet coś kropić będzie. Niech pada, bo susza okropna :/ Tyle upraw pada :/

emes: witam nowa koleżankę :)

cytrynowa: najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza do którego się chodzi. Jeśli wiesz, że dobrze robi nie ingerując to super, a jak nie to trzeba jednak zastanowić się nad zmianą - tak myślę. Ja tak robię :D Jakoś spokój psychiczny jest dla mnie istotny. Wiadomo, że nie zawsze ma się taką możliwość...niestety :/ Oby kolejny cykl był standardowej długości, albo niech nie będzie go wcale, bo fasola zagości :D

moniusia:
to już niedługo kochana! To do was należy decyzja ile jajeczek chcecie pobrać, a nie do lekarza. Tak więc trwajcie w tym czego chcecie :) Ale fajnie :D Trzymam mocno kciuki!

jazza: ja też się opalam chodząc po ulicy :D W zasadzie to się cieszę, bo nigdy nie umiałam leżeć cały dzień na plaży :D No chyba, że po drinkach i drzemkę łapałam :P Ale wtedy to różnie z opalenizną bywało :D

julia: hej kochana :)

lux: wyprzedziłaś mnie z postem o @ :) Musiałam edytować :D Oby szybko polazła. Udanych zakupowych łowów za tydzień, obyście znaleźli wszystko co chcecie i w dobrych cenach :D Ja dzisiaj śmigam na 2h na zakupki, zaraz wyjeżdżam :D TŻ trzeba ubrać :D

aschlee: trzymam kciuki za usg :)

misia: no no oby tak dalej z tym remontem :D

sikulinda: witaj :) Niestety ja też nie potrafię interpretować wyników badań :/ A nie ma norm podanych przy wynikach?

anula: hej hej :) Jak tam piesio upały znosi?

fruzka: jak tam? Trzymam kciuki! Tulam.

Ja czekam na @...potem cykl przerwy i wracam do starań :) Szybko zleci...akurat koniec wakacji :P Brzuch mam wywalony, cycki bolą, niech tylko nie będzie straszna, bo chyba zejdę w te upały...poczekamy zobaczymy.

Udanego dnia dziewczyny.

lux: ja ostatnio to robię też tak, że biorę tabletki wcześniej. Nawet dzień przed (jak uda mi się trafić) to biorę rozkurczowe...i powiem ci, że mniej boli...

cytrynowa: ano właśnie :/ Z wyregulowaniem po tabletkach różnie bywa. Znam przypadki, że było to dosyć szybko, a czasem trzeba poczekać. Różne podejścia są też lekarzy. Co ma być to będzie :)

No i chyba ja jestem z tych co muszą czekać. No nic. Wiesiolek i castagnusa jem póki co. Zobaczymy. Temperaturę mierze znowu to Zobaczę czy zmieniło się coś. W porównaniu do poprzednich pomiarów (skaczacych mocno).
No i może te notatki lekarzowi cos powiedza?

Dzień dobry :)

jazza,
no tak coraz bliżej :) Niczego się nie cykam, usypiania niczego. Jedyne czego się boje to to, żeby się udało :) Dwie pary body już kupione,razem z testami czekają w szafie, więc już bąble nie mają odwrotu ;p muszą się wgryźć :) U nas też fajna nocka była w miarę :) fajnie się spało :)

cytrynowa, co do Twojego cyklu to jakaś masakra.. chociaż w sumie moja przyjaciółka (ta co w ciążę zaszła niedawno) też miała takie długie czasami, ale raczej ok. 60 dni i lekarz też jej powiedział, że to nic takiego. No i faktycznie w ciążę bez problemów zaszła..

Jugosława, dzięki kochana :) nie mogę się strasznie doczekać telefonu, że już jakieś zarodki są, że to część nas tam gdzieś i, że je wezmę do siebie :) masakra tak się cieszę, że to już tak blisko, choć dłużyło się niesamowicie :) i pewnie do testowania też się będzie niesamowicie dłużyć :) eh :) Wracaj z wielką pompą do starań, wracaj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry