Hej hej :-)
Cytrynka ja pierwsz sniadanie jem o 5 rano, hehe musze cos zjesc jak wstaje i zanim wyjde z domu, bo jakbym nie zjadla to sie slabo czuje i kreci mi sie w glowie, juz kiedys tak mialam i balam sie, ze zemdleje czy co, wiec drugie jem jak przyjde, bo juz glodna znowu jestem, teraz jem drugie hehe:-)
Jugoslawa kochana ja jestem zmarzluchem, ale i mnie te upaly wykonczyly, dzis noc i poranek byly przyjemnie chlodne, ale juz upal nabiera na sile
Moniusia ja tez mam tak czasem, ze jak cos pichce lub przygotowuje to potem sprzatania tyle, ze szok, no i nie wspomne o tym, ze nie raz juz cos mi sie wylalo itd heh;-)
Lux narobilas mi smaka na placki ziemiaczane, ja robie dwa rodzaje, zwykle z cebulka i takie duze z kielbasa, groszkiem zielonym, cebula i dipem pomidorowym:-)
Misia trzymam kciuki za efekty staranek;-), a takze za prace, jestem pewna, ze bedzie dobrze, moze nawet lepiej jak myslisz, ale wiem jak takie czekanie meczy
Lux kochana trzymam kciuki, abys znalazla szybko nowa lepsza prace
Aschlee kochana trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze, z waga tez, ale wydaje mi sie, zetaki Twoj urok po proostu, przeciez nie kazda kobieta przybiera w ciazy, nasza Missiiss tracila na wadze i tez sie martwila, a wszystko bylo ok
U nas piekny sloneczny dzien, poranek przyjemny chlodny, ale szykuje sie upal;-). No i mamy piateczek:-). Kawke dopijam i do pracy rodacy:-)
Milego dzionka:-)