• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie kochane:-)
U mnie czas leci szybko. Już za tydzień usg tarczycy. A potem tylko czekać do kolejnej wizyty. Narazie udało mi się zejść 2 kg. Czyli jestem na dobrej drodze. A za tydzień URLOP i wypad nad morze.

reklama
Dziewczyny z wątku in vitro mówią i też czytałam, że liczy się jakość komórek, więc jeśli w tych pęcherzykach są komórki to być może dobrej jakości. Muszę mieć taką nadzieję no bo co :) może właśnie rosną te co są najsilniejsze. Oby..

karola, tu też nikt nie odeśle, bo kręciły się tam takie typki, że wątpię, żeby coś odesłali.. no cóż :) zazdraszczam wypadu nad morze :)

W ogóle jak dziś byłam w klinice jedna dziewczyna wyszła i w płacz i jej facet też.. i to koło nas jak siedzieliśmy, myślałam, że się rozbeczę razem z nią.. powiedziała tylko, że "nie mamy ani jednego" pewnie zarodka.. strasznie smutne rzeczy się ogląda w tych klinikach :(
Ale z kolei rano pani przyszła i się chwaliła, że ma wysoką betę i się udało :)

Jadę oglądać okna i rolety na budowę, bo mi wstawili - chociaż to hihi ;) buziole ;*

A to moje nowe pazurki. I kosmetyczka moja wycisnela pryszcza- ponoć to jakieś combo było 4w1. I jeszcze jakies czarymary z ozonem i pradem. Nie wiem co nie znam się. Przynajmniej nie boli i nie swedzi, ale ślad na weselu będzie.

Załączniki

• 1439573225324.jpg
    1439573225324.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 57
Hejka dziewczyny,

sikulinda: no no no! Gratuluję spadku wagi :D Super!

misia: może nie będzie tak źle i jednak ten drugi profesorek ma coś ciekawego dla ciebie :) Bądź dobrej myśli :) Jakie cudne pazurki!!! Wow!!! Dobrze, że pani kosmetyczka rozwiazała problem z pryszczem :D

aschlee: jeśli fasolka dobrze przybiera i rośnie to chyba nie powinno być powodów do zmartwień? Jeszcze masz czas na przybieranie na wadze :) Poza tym stres też robi swoje :/ Dobrze, że lekarze trzymają rękę na pulsie.

lux: oooo domowy kebabik, mniaaaaaaaam! Z pracą teraz ciężko :/ Mam nadzieję, że uda ci sie coś znaleźć, może jakiś letni wysyp dzieci będzie albo coś :D A makaron z pieczarkami to też uwielbiam! Mniam :D Jak było nad jeziorkiem? Kąpaliście się?

jazza: no i weekend :D Ciekawa jestem co tam upichcisz :D

moniusia: może te 3 są właśnie najsilniejsze i tyle :) Z drugiej strony czytałam o przestymulowaniu i to też nie jest dobre i zdrowe, więc nawet lepiej, że są 3 a nie 30 :) Trzeba plusów szukać :) A z dokumentami to przykre doświadczenie :( Może ktoś uczciwy odda na policję albo odeśle. Eh domyślam się, że w kliniach widuje się różne obrazki. Ważne jest to, że są też dobre historie i dla nich warto walczyć. Trzymam mocno kciuki za wtorek! Będzie dobrze. Jak tam okna i rolety? Wybraliscie coś?

karola: u ciebie też waga w dół, no super laska! Oby tak dalej :) Czas do urlopu szybko zleci i już niedługo będziesz się pluskać w morzu :D

Dzisiejszy dzień zleciał bardzo szybko...już prawie północ i początek kolejnego dnia :)
Nadal czekam na @, brzuchol pobolewa, cyc nabrzmiały. Niech już przyjdzie i żebym miała z głowy :P

Udanego weekendu laski!

cytrynowa: raczej przyjdzie, bo najprawdopodobniej nie miałam owu w tym cyklu. Standardowo już chyba :| Dawaj focię sukienki :D Chętnie przyjemnie rozpocznę dzień :P

U mnie od rana upał...termometr na słońcu pokazuje 36 stopni...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry