• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzięki kochane :)

Dr dzwoniła. Powiedziała, że absolutnie nie patrzeć na betę :) na II weryf. spada, później dopiero na III czyli w poniedziałek widać czy rośnie..:) estradiol ją niepokoi, progesteron ok :) i tylko na tym się skupiała :) Także wiarygodna beta dopiero w poniedziałek :)

moniusia: dobrze, że zadzwoniła twoja pani doktor :) Mam nadzieję, że chociaż trochę cię uspokoiła :) No to czekamy to poniedziałku na dobre wieści :) Trzymaj się :)

lux: a zmieniałaś ostatnio proszek do prania albo płyn? Ja mam na przykład tak, że różne rodzaje detergentów powodują różny stopień pocenia :D Widzę to głównie po podkoszulkach :) Sudocrem dobry na takie odparzenia.

Dobranoc laski :)

moniusia: dobrze, że zadzwoniła twoja pani doktor :) Mam nadzieję, że chociaż trochę cię uspokoiła :) No to czekamy to poniedziałku na dobre wieści :) Trzymaj się :)

lux: a zmieniałaś ostatnio proszek do prania albo płyn? Ja mam na przykład tak, że różne rodzaje detergentów powodują różny stopień pocenia :D Widzę to głównie po podkoszulkach :) Sudocrem dobry na takie odparzenia.

Dobranoc laski :)

tez myslalam, ze to od proszku, ale nie, bo uzywam ariela od dluzszego czasu a do plukania mam lenora juz tez dlugi czas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry