• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

julia wroci z podkulonym ogonem juz pisal ze zaluje ale przetrzymam go i jak zrobie badania co z nerkami to dluzej przetrzymany wiec co idzie za tym plemniki bardziej na chodzie hehe.ja to sie smieje z tego,a prawda jest taka ze pier.....lil nam swieta...on nie pijacy z tatusiem swoim flache owalil wczoraj i mu odbilo....szkoda gadac

reklama
ale ja to ja silna babka jestem :)) mysle o Tobie Ascha moja siostra tez krwawila i wczoraj chrzest malej byl,jej nawet usg w szpitalu nie zrobili tylko bete.musi byc dobrze.Prawda kobietki wierzymy ze fasolka da sobie rade!!!!!uciekam bo padam

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Witam sie po pracowitych i zajetych swietach.
Chrzciny wyszly naprawde fajnie, maly w kosciele grzeczny, jednak dziecko prawie roczne jest bardziej swiadome i widac jak byl zainteresowany wszystkim i niczego sie nie bal, a 4 malutkich dzieci prawie non stop plakalo. Obiad tez wyszedl super choc oczywiscie duzo zostalo jedzenia.
Mi sie od wczoraj teoretycznie zaczely plodne, wiec juz podzialalismy i tak bedziemy co 2 dni  i nawet to maz mnie ,,zmusil" bo bylam tak zmeczona, ze gotowa bylam odpuscic hehe
Przeczytalam Was ale wybaczcie nie pamietam co ktorej odp.
3mam kciuki za te gdzie @ nie przyszla!

Nasz cala msze sie usmiechal, a jak przyszlo do lania glowki to nawet tak sie wygial, zeby ksiedzu bylo latwiej, a jak polal to sie rozesmial, a na ost 10 min zasnal mi na rekach

reklama
Witam

Lux kiedy normalnie bedziesz mogla do Nas zagladac?
Super ze chrzest sie udal;-)

Madziolina fajnie ze imprezka sie udala;-) a synu byl grzeczniutki ,moja w tym dniu aniolem byla hehe.

A u mnie temp spadla i z rana @ sie rozkrecila...kolejny cykl za mna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry