Witam sie poswiatecznie:-)
Missiiss na pewno zdarzycie kochana ze wszystkim do czasu az malutka sie urodzi, a imie piekne wybraliscie, hahaha doczytal, ze jednak Marcjanna, tez piekne kochana

mi sie podoba Julia, Amelia, Lena, Stella
Aschlee wlasnie kochana odezwij sie koniecznie.. doczytalam kochana.. az mi ciarki po plecach –przeszly.. trzymam za Ciebie mega ogromne kciuki kochana
Missiiss kochana dziekuje w imieniu wszystkich za apel do boacianow hehehe, ja Ci powiem kochana, ze jak ten bociek sie niedlugo nie zjawi u mnie to go kurcze sila na lasso zlapie i przyciagne i przywiaze do balustrady od balkonu do naszego pokoju i nie dam mu uciec, bo jak nie po dobroci to go sila wezme hehe
Haruna witaj, ja nie pomoge z testami owu, bo sie na nich znie znam w ogole;-)
Fruzka oby R sie szybko opamietal kochana, nie martw sie, moj ma taka mamusie od ktorej uwolnil sie i wiem, ze nawet jakby byla klotnia to by do niej nie pojechal, hehe swoja droga jaka musi byc jedza, ze nawet syn jej unika hehe

, no i mys ie nie klocimy, tylko mamy jak juz to wymiany zdan.
Zdrowka kochana;-)
Anula zazdraszczam L4;-)
Madzolina super, ze chrzciny sie udaly;-)
Julia wspolczuje wrednej @ kochana, kciuki zaciskam za nastepny cykl
Lux i u Was chrzciny widze tez udane, wracaj do nas szybko
Martaha wspolczuje @ kochana, co za wredne malpy przylaza nieproszone
Julia wpisz mnie prosz ekochana z nastepna @ na 3 maja, i znowu mi wypada w weekend swiateczny..
Witam sie wreszcie kochane. Zdaje relacje. @ przyszla w niedziele rano, wiec cale swieta byla z emna obecna, ja jak to ja byl wku..., szybki ryk, troche lez, M je starl, a ja powiedzialam sobie, ze dziadowa mnie nie pokona hehe no i zaraz usmiech na twarz, piers do przodu, przeciwbolowe zazylam i oddalam sie swietowaniu. Zbytnia optymistka ze mnie by sie dac tej wrednej @. Przez cale swieta zrobilismy sobie odpoczynek od kompow wiec zagladam dopiero teraz. Swieta sie udaly, byli goscie, nalatalam sie, pojadlam i poleniuchowalam wieczorami z M, wiec zaliczam je do udanych, no i usmialam sie hehe.
Dzis juz w pracy, a roboty tyle, ze hoho.
Milego dnia:-)