• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Kurka.. Wyslalo mi sie za wczesnie:(
Jugosława
W Tobie teraz nasza nadzieja:) kciukam:)

Migduch

Moze to możliwe, ale Ty miałas długa fazę lutealna 16dni i wyszedl Ci 10dpo..czy nawet 11dpo?? Ja np.mam 12dniowa to przeciez 6dpo mi nie wyjdzie test chocbym nie wiem jak na niego sikala.. a niektórym kobietom nie wychodzi nawet 13dpo więc nie ma co porównywac:)
Anula
Jeszcze test może pokazać 2kreski tylkp troche pozniej:)

Madziolina
Fajne że chrzciny sie udały:) mój ani razu nie płakał, podobały mu się śpiewy kościelne;) a ten śluz to z podniecenia:)

Fruzka
Wez swojego patelnią przełoż:)

Lux
A gdzie obiecana fotka z chrzcin??:)

Limonka
Wierzę w Twoje przeczucie...:)

Karola
Gdzie jestes?;)

Luska
Kciuki za rozmowę; )

Asch
Przytulam i wierzę że jeszcze wszystko dobrze się skonczy!;)

Ja dziś jeszcze wolne;) jutro do orki... a dzis pogoda przepiękna. Słońce świeci aż chce się żyć:) idę na spacer z Młodym:)
z chrzcin? pisalam, ze z komunii wstawie a nie, że ze chrzcin :)

Hej Dziewczyny,
tez wlasnie wrocilam do domu po spacerze, pieknie, slonecznie u nas, mlody spi a ja relaksuje sie przy herbatce ;)

przykro mi Dziewczyny, ze przyszla do Was @:( Kciuki za nastepny cykl!

Aschlee, na pewno wszystko bedzie dobrze! Tulimy CIe mocno!

Anula, super, ze cos tam sie pojawilo:) tez chcialam dzisiaj zatestowac, myslalam, ze mam jakis zapasowy test, ale niestety. Jutro sprobuje zrobic rano, jesli w nocy nie bedzie mnie zbyt czesto gonic do wc. Gdyby nie fakt, ze Niektorym wychodzi przed terminem pozytyw, to jak tu sie powstrzymac?

Edita, dzieki ;) milego spacerku:)

Lux, super, ze jestes :)

Karola? Gdzie sie podziewasz?

Luska, jak rozmowa?

Miss, z Malym wsio ok :) I z Marcysia tez bedzie:) zaufaj lekarzowi :)

jugoslawa, czekamy na dobre wiesci, kiedy testujesz?

Ja juz zaczynam maraton przed roczkiem Mlodego, czarno to widze, nie mamy gdzie posadzic gosci a nazbieralo sie z 15 osob, malo tego zespsula mi sie kuchenka :( mam taka przenosna jedna plyte, nie mam pojecia jak ja na tym smieszny czyms przygotuje cokolwiek :/
no tak mi sie udalo dzis wejsc :)

Edita83
No tak, u mnie faza lutealna dluzsza ale przeciez zawsze cos sie moze poprzestawiac i owu moze byc wczesniej wiec nawet przy krotszej lutealnej mozna probowac testowac wczesniej? Chyba ze bredze to mnie poprawcie;)))

Ja mysle, ze jak ktos nie moze sie powstrzymac to niech testuje:) To tak jakbym miala batonika na ktorego mam mega ochote i ciagle mowila ze nie dzis nie moge go zjesc tylko jutro- no bez sensu;)))))

Madziolina ten sluz to z podniecenia;-)

Julia Amelka to piekne imie:-), a swiat mi @ nie zniszczyla, bo tak sobie postanowilam, tylko pogoda byla okropna;-)

Anula wazne, ze cos wyszlo na tescie, a teraz poczekamy zobaczymy;-)

Edita milego spacerku:tak:

Limonka bede trzymac kciuki za test, u nas tez slonecznie, jeszcze troche chmur, ale wazne, ze slonko sie pokazuje;-)

Lux laseczka z Ciebie;-)

Cisnienie chyba niskie, bo musialam zapodac sobie kolejna kawe hmm albo ciezko przestawic sie po swietach;-)

Madziolina ten sluz to z podniecenia;-)

Julia Amelka to piekne imie:-), a swiat mi @ nie zniszczyla, bo tak sobie postanowilam, tylko pogoda byla okropna;-)

Anula wazne, ze cos wyszlo na tescie, a teraz poczekamy zobaczymy;-)

Edita milego spacerku:tak:

Limonka bede trzymac kciuki za test, u nas tez slonecznie, jeszcze troche chmur, ale wazne, ze slonko sie pokazuje;-)

Lux laseczka z Ciebie;-)

Cisnienie chyba niskie, bo musialam zapodac sobie kolejna kawe hmm albo ciezko przestawic sie po swietach;-)
ja przez to cisnienie mam zawroty glowy :-(

reklama
Wiecie co .... mlody dostal kase na Wielkanoc i chciał kupic sobie adidasy jakies wymarzone do pilki ...wiec wziol kase w koperte i schowal ...rano szuka nie ma ....znaleźliśmy jedna koperte ale pusta ....szukamy pelnej noo nie ma,a ja przegląd kominka,smietnika no nie ma ...no i mialam przeblysk ....ze chyba wyrzocilam i nie zagladalam do środka bo myslalam ze pusta wiec w te pedy lece do glownego smietnika sprawdzić czy wywiezli smieci hehe noo i grzebanie w smietniku mam za sobą ...znalazłam nasz worek z koperta a tam 400zl .... nie wiem jak ja to zrobilam ....

Cyc zaczyna bolec i jakby miednica .... grr ... kuzwa czy te testy nie moga konkretnie wychodzic na życzenie ....

Lux milo cie wiedzieć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry