• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej o matko tyle upisalyscie ze nie wiem co mam ktorej odpisac mi podoba sie julia lenka anastazja blanka a dla chlopca jan antoni filip mateusz i marcel☺

reklama
Julia kciuki a takim razie zacisniete;-). Kochana mam do Ciebie pytanie jako do speca;-), czy w h&m online mozna wybrac sposob dostawy do sklepu czy tylko do domu my wysla?

Anula dobre z tym grzebaniem w smietniku hahaha:-D, ja tez kiedys tak nurkowalam, bo wyrzucilam paragon ze sprzetem agd do kosza przez pomylke i potem sie okazalo, ze czegos brakowalo, a reklamacja tylko z paragonem, wiec pogrzebalam sobie hehe:-D

Edita fryty mowisz? Hmmm na fryty z ketchupem to i ja mam ochote teraz, kocham i fryty i ketchup i wszedzie go dodaje, jestem od niego uzalezniona i od sera zoltego tez:-D jeszcze troche jedzenia zostalo mi ze swiat, ale znajac mozliwosci mojego M i mojego taty to nie na dlugo hehe:-D

Luska dobrze kochana po swietach jak wyzej pisalam @ przylazla, lajza jedna, ale pokzalam jej moj dlugi jezor hehee, a poza tym to swieta intensywne, troche gosci, troche odpoczynku, jedzonko, ehh dzis juz w pracy i teskno mi za tymi chwilami lenistwa hehe:-D

Normalnie mam ochote taka na kisozne ogorasy, ze szok, w domu mam jeszcze pol wiaderka, chyba nie przetrwaja do jutra :-D

Dzien dobry:)

Jestem, jestem:) Obżarta po tych świętach:) Nie ogarne was teraz, ale wszystkim śle buziaki;* Przede wszystkim tule mocno dziewczyny do których @ przyszły:* Asch za ciebie trzymam kciuki&&&

U mnie płodniaki rozkręciły się na dobre;p Chyba ten wiesiołek działa w pewnym stopniu, bo śluzu dużo i nawet rozciągliwy zauważyłam;) Narazie korzystamy, a efekty zobaczymy za 2 tygodnie:))

hej, mogę dołączyć? jestem po pierwszej iui, dziś czyli 07.04 miałam mieć @..na razie czysto,a jutro lecę na badanie krwi,może w końcu się udało. :]

oczywiście,że korciło..wczoraj wieczorem negatyw,a dziś rano na jednym ledwo zauważalna blada krecha. Jasna sprawa,że zrobiłam kolejny i też wyszedł negatywny. Jutro zrobię z krwi i będę wiedziała na pewno. Jeśli się nie uda, szykuję się do kolejnej iui..

reklama
Anula- oby to rozkojarzenie Okazalo sie tym ciazowym:tak: I jak ,zdecydowalas sie na bete? Ja zakupilam 2 testy, jeden jutro, nastepny w pt :sorry2:

Haruna - kiedy masz termin @?
Karola - no nareszcie, Witaj :) powodzenia w tych dniach. ;)
jazza - super masz nastawienie, tak Trzymaj :)

Moge spokojnie odhaczyc z mojej listy pierwsza pozycje: zamowic tort V:rofl2: Jeszcze z 20 przede mna. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry