• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Limonka trzymam kciuki ....
Ja chyba bety nie robie,mimo tego że @ 12.04 to od południa boli mnie brzucho jak na @ i cycki
.. wiec chyba wszystko jasne .... czekam .....

Witajcie kochane ;-) święta, święta i po świętach... Miałam id wczoraj brać duphaston ale dziś tak się źle czułam i podejrzewam ze po nim ze chyba odpuszczę, najwyżej znowu poczekam na okres tydzień dłużej ;-) trudno

Dzieki Anula, a ja za Ciebie, tez sie czuje jak na @, czekamy do ndz, mam nadzieje, ze sie pozytywnie rozczarujemy :)
Czujesz się jak na @ ale jak ?mnie brzucho cmi i przestaje,cyc daje czadu ....ale podwozie wysoko,twarde i szczelnie zamknięte -sory za szczegoly ...

Powiedzcie bete można robić o dowolnej porze? Bo jutro bede z mlodym w szpitalu na kontroli i bym odrazu zapodala

Anula, moja kolezanka robila ostatnio przed poludniem I Chyba nawet nie na czczo, wiec nie ma raczej znaczenia:)
u mnie pobolewanie brzucha, ale szyjka tez zamknieta, wiec to mnie jakos trzyma przy nadziei :)

reklama
Limonka noo ciekawa jestem aczkolwiek się nie napalam ....

Madziolina tez tak właśnie myslalam, jutro się chyba skusze i będę miala czarno na białym ....zresztą mam taka kartkę zalozona i wynik będę miala szybko w necie do sprawdzenia, jak hormony robilam to po godzinie z hakiem juz było ....

Miss jak sie czujesz brzuszku?jak remont ?

Jula hop hop ?

Julka89 a ten dupek to na wtwolanie @ ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry