• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Wiecie co .... mlody dostal kase na Wielkanoc i chciał kupic sobie adidasy jakies wymarzone do pilki ...wiec wziol kase w koperte i schowal ...rano szuka nie ma ....znaleźliśmy jedna koperte ale pusta ....szukamy pelnej noo nie ma,a ja przegląd kominka,smietnika no nie ma ...no i mialam przeblysk ....ze chyba wyrzocilam i nie zagladalam do środka bo myslalam ze pusta wiec w te pedy lece do glownego smietnika sprawdzić czy wywiezli smieci hehe noo i grzebanie w smietniku mam za sobą ...znalazłam nasz worek z koperta a tam 400zl .... nie wiem jak ja to zrobilam ....

Cyc zaczyna bolec i jakby miednica .... grr ... kuzwa czy te testy nie moga konkretnie wychodzic na życzenie ....

Lux milo cie wiedzieć ;-)
dzieki, czekam az Edita tez zobaczy, bo chciala i je usune, bo tu rozne trolle pewnie wchodza bez konta i logowania

reklama
Lux
Ho ho ho
Jaka laseczka! I tak napiszę,ale nie obraź się... Jaki ładny cyc:):tak:
I ja też mam czasami zawroty głowy, właśnie przez niskie ciśnienie.. Ja ze swoim mogę zejść poniżej 100..Najniższe jakie miałam to 85/58...Ło Boziu, masakra, mówię Wam..Więc wskazane mi jest, żeby ktoś podnosił mi ciśnienie, nie tyko kawa:-)

Szybko wysłałam, żebyś mogła fotkę usunąć:)

Migduch
Wiadomo, ovu się przesuwa, jak ktoś wyznacza termin @ "na oko" to wtedy może wyjść 6dni przed,ale jak kobiety wiedzą,kiedy mają owulację i nie mają długich faz lutealnych to raczej 6,7dpo im nie wyjdzie:) Ale czy to ważne? Jak ma się w domu testy to można testować do oporu!:rofl2:

Jugosława
Słonko pięknie świeciło, ale jak zawiał wiaterek to tak ciepło wcale nie było.. Trzeba teraz uważać, żeby nie przewiało czy inne dziadostwo się przypałętało..:baffled:
Kiedy testujesz?

Anula
Jak coś było to tylko liczyć na więcej:-p
11dpo niby powinno coś tam być... Ale każda kobieta inna... Jak masz testy to zrób jutro:)
Historia z szukaniem w śmietniku - the best:) Musiałaś fajnie wyglądać :-p

Jazza
A jak ciężko będzie przestawić się z jedzeniem:-p ja jeszcze dzisiaj fryty sobie zapodałam... no pogięło mnie do cna!:rofl2::-)

Julia
Obyś 12maja II piękne kreski ujrzała:) mąż zadowolony będzie podwójnie, hehe:)

Ja nie mogę już doczekać się urlopu w czerwcu...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry