• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
A mam tez pytanie do Was. Bo ja tak narzekam na ten sluz, ze go nie widze itp, ale wczoraj sie kochalismy i moj hm jak to napisac... No kiedy mnie tam palcem :| to mowi i ja tez czulam, ze bylo mokro i duzo sluzu i czy to o ten sluz chodzi? Zeby bylo mokro? Chyba nie... Hm

Jazza ja mam Amelke;-) czyli @ swiat ci nie zniszczylo super;-)

Anula daj fotke;-) &&&&&

Madziolina o jakim ty sluzie myslisz? Owulacyjnym?
Wiesz bo ten sluz moze byc z podniecenia i niema nic do sluzu owulacyjnego;-)

Ej dziewczyny ale zbieg okolicznosci zadz. Do poradni andrologicznej umowic M na badanie i chcialam na 11 maja ale wolny tylko 12 maj termin mojej @ ;-)

A mam tez pytanie do Was. Bo ja tak narzekam na ten sluz, ze go nie widze itp, ale wczoraj sie kochalismy i moj hm jak to napisac... No kiedy mnie tam palcem :| to mowi i ja tez czulam, ze bylo mokro i duzo sluzu i czy to o ten sluz chodzi? Zeby bylo mokro? Chyba nie... Hm
Madziolina, Julia ma racje, gdzies czytalam, ze obserwujac sluz plodny, nie nalezy sie sugerowac tym po stosunku.
wpadne Was podczytac jak Maly bedzie lulal;) jak na razie zycze milego dnia Wszystkim!:-)

Hej dziewczyny, no w koncu jestescie, bo przez swieta strasznie cichutko tu bylo:)

Anula, Edita83
Anula jesli chcesz testowac to testuj, mi pozytywny test wyszedl dokladnie 6 dni przed @, wiec Edita83-jest to mozliwe;) Ja to zawsze w goracej wodzie kapana wiec zaopatrzylam sie w zapas testow i moglam sobie codziennie testowac;)))

Haruna
Moze ci sie cos mocno poprzestawialo? Zrob test ciazowy lepiej:) Testy owu wychodza pozytywne w ciazy, oczywiscie nie sa potwierdzeniem zafasolkowania ale swiadczyc o tym moze kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej tak jak u ciebie. Sama sprawdzilam na sobie:) Wiec moze juz dawno jestes w ciazy a o tym nie wiesz?;) Mam kolezanke ktora zaszla dzien po @:)))) Trzymam kciuki i zamiast sie stresowac to ja bym zrobila test. No chyba ze po prostu jakies przeterminowane te testy albo nie wiem, gdzie je kupowalas? wrzuc zdjecie opakowania czy cos.

Kurka.. Wyslalo mi sie za wczesnie:(
Jugosława
W Tobie teraz nasza nadzieja:) kciukam:)

Migduch

Moze to możliwe, ale Ty miałas długa fazę lutealna 16dni i wyszedl Ci 10dpo..czy nawet 11dpo?? Ja np.mam 12dniowa to przeciez 6dpo mi nie wyjdzie test chocbym nie wiem jak na niego sikala.. a niektórym kobietom nie wychodzi nawet 13dpo więc nie ma co porównywac:)
Anula
Jeszcze test może pokazać 2kreski tylkp troche pozniej:)

Madziolina
Fajne że chrzciny sie udały:) mój ani razu nie płakał, podobały mu się śpiewy kościelne;) a ten śluz to z podniecenia:)

Fruzka
Wez swojego patelnią przełoż:)

Lux
A gdzie obiecana fotka z chrzcin??:)

Limonka
Wierzę w Twoje przeczucie...:)

Karola
Gdzie jestes?;)

Luska
Kciuki za rozmowę; )

Asch
Przytulam i wierzę że jeszcze wszystko dobrze się skonczy!;)

Ja dziś jeszcze wolne;) jutro do orki... a dzis pogoda przepiękna. Słońce świeci aż chce się żyć:) idę na spacer z Młodym:)

reklama
Hej Dziewczyny,
tez wlasnie wrocilam do domu po spacerze, pieknie, slonecznie u nas, mlody spi a ja relaksuje sie przy herbatce ;)

przykro mi Dziewczyny, ze przyszla do Was @:( Kciuki za nastepny cykl!

Aschlee, na pewno wszystko bedzie dobrze! Tulimy CIe mocno!

Anula, super, ze cos tam sie pojawilo:) tez chcialam dzisiaj zatestowac, myslalam, ze mam jakis zapasowy test, ale niestety. Jutro sprobuje zrobic rano, jesli w nocy nie bedzie mnie zbyt czesto gonic do wc. Gdyby nie fakt, ze Niektorym wychodzi przed terminem pozytyw, to jak tu sie powstrzymac?

Edita, dzieki ;) milego spacerku:)

Lux, super, ze jestes :)

Karola? Gdzie sie podziewasz?

Fruzka, a, zdrowiej szybko !
Luska, jak rozmowa?

Miss, z Malym wsio ok :) I z Marcysia tez bedzie:) zaufaj lekarzowi :)

jugoslawa, czekamy na dobre wiesci, kiedy testujesz?

Ja juz zaczynam maraton przed roczkiem Mlodego, czarno to widze, nie mamy gdzie posadzic gosci a nazbieralo sie z 15 osob, malo tego zespsula mi sie kuchenka :( mam taka przenosna jedna plyte, nie mam pojecia jak ja na tym smieszny czyms przygotuje cokolwiek :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry