• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witajcie nocą,

julia: a potem będziesz miała ranki w pracy? Szkoda, że @ przyszła :( Jak w zegarku przyszła...Jak w pracy? Mam nadzieję, że @ nie da ci mocno w kość. Ciekawy zbieg okoliczności z tym terminem badania ;)

madziolina: pewnie, że roczne dziecko już wiecej rozumie :) Cieszę się, że uroczystość się udała :) Owocnych dni płodnych :D Co do śluzu to niestety nie jestem ekspertem...czytałam ostatnio, że płodny wcale nie musi się wydostawać na zewnątrz i wystarczy, że jest w środku na szyjce, więc to dobra wiadomość :)

lux: widzę, że i wam sie chrzicny udały :) Fajnie :) A jak dzieciaki? Jaki masz wiosenny awatarek :D Letni nawet :D Ale ładna z ciebie kobieta :D A w tej tunice to sexi wyglądasz kochana :) A na drugim tak romantycznie :D

martaha: eh te punktualne @...coś mi o nich wiadomo :| No nic, oby następny cykl okazał sie tym owocnym ;)

jazza: uwielbiam twoje posty i ten optymizm ;) Szkoda, że @ przyszła, ale walka dalej trwa :) Będzie w końcu dobrze :) Damy radę :) Powrót do roboty po świętach to niezłe wyzwane :D Dobrze, że to tylko tyle wolnego było, bo czasem jak sie wraca po dłuższej przerwie to dopiero kosmos jest :D Ja ostatnio też mam wenę na ogórki kiszone :D

edita: takie wolne w dobrą pogodę to jak kilka dni :D A do czerwca szybko czas minie i urlopować się bedziesz ;D Ja to nie myślę tak na razie o tym testowaniu szczerze mówiąc...czekam do 9.04 tj. terminu i jak nie przyjdzie to 10.04 zatestuję, albo betę zrobie.

limonka: ja termin mam na 9.07. Najwcześniej zatestuję 10.04. Tak czy inaczej jakoś nie mam przekonania, że się udało, ale głęboko, głęboko jest nadzieja :) Standardowo więc :) Ale pech z tą popsutą kuchenką :/ A nie da sie jej jakos naprawić?

anula: uffff że koperta sie znalazła :) A co do bety to teoretycznie 11dpo powinna wyjść.

karola: hej hej :D Owocnych starań kochana :D

diore: witaj, powodzenia :) Jednak beta to beta, rozwieje wątpliwości :)

U mnie mija dzisiaj 26dc, objawów zbliżającej się @ jak na razie brak. Ostatnio przyszły w 27 dniu, więc jakoś się nie napalam szczególnie mocno. Termin @ już pojutrze. Jakoś nie mam weny na testowanie...no chyba, że @ mi się spóźniać będzie to zrobię test. Muszę tylko kupić, bo nie mam w domu :)

Kolorowych snów :)

Anula ale akcja;-) jezzu chyba bym sie wsciekla jakbym tak przepasla tyle kasy;-)
Zrob jutro tescioszka jak wyjdzie ciemniejszy to super;-) i wtedy smigaj na bete;-)

Lux tak nic niewiadomo wiec lepiej foty usuwac! Ladna kobieta z Ciebie;-)

Edita ;-) zrobilas mi apetyt tymi frytkami;-)

Jazza kochana do domu paczuszka przychodzi;-) kurierem koszt chyba 5zl bo ja jako pracownik mam przesylke za darmo;-):-D do mnie juz 3 paczka idzie;-)

Karola trzymam kciuki &&&&&&

Diore witamy;-) i &&&&& za jutrzejsze badanie!

Limonka za jutrzejsze testowanie;-)

Anula tak bete o dowolnej porze mozess zrobic;-) opis twoj brzmi ciekawie hehe.
Kochana bylam w pracy wiec niebylo czasu na spokojnie poczytac co u Was...

Jugoslawa tak mam jeden dzien wolny i 6 rankow:/
W sumie @ jutro miala sie zjawic ale mi to na reke;-)
Na poczatku dal troche o sobie bol brzucha a teraz jest gitara;-)
Za Ciebie kochana &&&&

Karola wykorzystujcie plodne az będą wiory leciały:-D

Diore witaj, trzymam kciuki, aby Ci się udalo:tak:

Limonka Anula oby Was pozytywnie zaskoczyly fasolki:tak:

Jugoslawa i Tobie kochana zycze aby Ciebie los pozytywnie zaskoczyl i aby @ nie przyszla;-)

Madziolina zagłosowano;-)

Julia dziekuje kochana, w takim razie zamawiam, do tej pory zamawiałam z mohito i reserved i w sklepie odbierałam, a teraz pora na h&m:-D, dobrze, ze @ tak nie daje w kosc, u mnie dwa najgorsze dni minely, dzis już było ok., jeszcze jutro;-)

Kochanae mykam spac. Zrobilam sobie mieszanke owocowa na kolacje pomarancze, mango, banan, pokroilam, zjadlam mniam mniam:-D

Dobranoc:-D

Witajcie nocą,

julia: a potem będziesz miała ranki w pracy? Szkoda, że @ przyszła :( Jak w zegarku przyszła...Jak w pracy? Mam nadzieję, że @ nie da ci mocno w kość. Ciekawy zbieg okoliczności z tym terminem badania ;)

madziolina: pewnie, że roczne dziecko już wiecej rozumie :) Cieszę się, że uroczystość się udała :) Owocnych dni płodnych :D Co do śluzu to niestety nie jestem ekspertem...czytałam ostatnio, że płodny wcale nie musi się wydostawać na zewnątrz i wystarczy, że jest w środku na szyjce, więc to dobra wiadomość :)

lux: widzę, że i wam sie chrzicny udały :) Fajnie :) A jak dzieciaki? Jaki masz wiosenny awatarek :D Letni nawet :D Ale ładna z ciebie kobieta :D A w tej tunice to sexi wyglądasz kochana :) A na drugim tak romantycznie :D

martaha: eh te punktualne @...coś mi o nich wiadomo :| No nic, oby następny cykl okazał sie tym owocnym ;)

jazza: uwielbiam twoje posty i ten optymizm ;) Szkoda, że @ przyszła, ale walka dalej trwa :) Będzie w końcu dobrze :) Damy radę :) Powrót do roboty po świętach to niezłe wyzwane :D Dobrze, że to tylko tyle wolnego było, bo czasem jak sie wraca po dłuższej przerwie to dopiero kosmos jest :D Ja ostatnio też mam wenę na ogórki kiszone :D

edita: takie wolne w dobrą pogodę to jak kilka dni :D A do czerwca szybko czas minie i urlopować się bedziesz ;D Ja to nie myślę tak na razie o tym testowaniu szczerze mówiąc...czekam do 9.04 tj. terminu i jak nie przyjdzie to 10.04 zatestuję, albo betę zrobie.

limonka: ja termin mam na 9.07. Najwcześniej zatestuję 10.04. Tak czy inaczej jakoś nie mam przekonania, że się udało, ale głęboko, głęboko jest nadzieja :) Standardowo więc :) Ale pech z tą popsutą kuchenką :/ A nie da sie jej jakos naprawić?

anula: uffff że koperta sie znalazła :) A co do bety to teoretycznie 11dpo powinna wyjść.

karola: hej hej :D Owocnych starań kochana :D

diore: witaj, powodzenia :) Jednak beta to beta, rozwieje wątpliwości :)

U mnie mija dzisiaj 26dc, objawów zbliżającej się @ jak na razie brak. Ostatnio przyszły w 27 dniu, więc jakoś się nie napalam szczególnie mocno. Termin @ już pojutrze. Jakoś nie mam weny na testowanie...no chyba, że @ mi się spóźniać będzie to zrobię test. Muszę tylko kupić, bo nie mam w domu :)

Kolorowych snów :)
Chrzciny byly super, dzieciaki wlasnie wstaly i szykuja sie do szkoly, sa nawet grzeczne, no zobaczymy co bedzie w dzien...

reklama
Dzień dobry dziewczyny,

julia: to dobrze, że @ nie jest jakoś mocno uciążliwa :) A jak tam córcia po świętach? Brzuszek już wyzdrowiał?

jazza: też lubię robić takie mieszanki owocowe :D Pycha!

lux: jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :D Może będą przez cały dzień spokojne i grzeczniutkie :D

U mnie 27dc i temperatura spadła, więc czekam na @. W kolejnym cyklu zrezygnuję z pomiarów, bo mnie to stresuje :/ Niby myślałam, że jakoś mocno nie wpływa, ale dzisiaj się zdenerwowałam jak spadek tempki zobaczyłam...Wolę jednak nie wiedzieć do końca, a jak @ przyjdzie to sobie przyjdzie i tyle.
Za oknem piękny dzień, więc to przynajmniej optymistycznie nastraja :)

Udanego dnia dziewczyny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry