madziolina_p
Fanka BB :)
Napewno nie trzeba byc na czczo i mozna o dowolnej porze. To daj znac!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do mnie juz 3 paczka idzie;-)

, dobrze, ze @ tak nie daje w kosc, u mnie dwa najgorsze dni minely, dzis już było ok., jeszcze jutro;-)

Chrzciny byly super, dzieciaki wlasnie wstaly i szykuja sie do szkoly, sa nawet grzeczne, no zobaczymy co bedzie w dzien...Witajcie nocą,
julia: a potem będziesz miała ranki w pracy? Szkoda, że @ przyszłaJak w zegarku przyszła...Jak w pracy? Mam nadzieję, że @ nie da ci mocno w kość. Ciekawy zbieg okoliczności z tym terminem badania
![]()
madziolina: pewnie, że roczne dziecko już wiecej rozumieCieszę się, że uroczystość się udała
Owocnych dni płodnych
Co do śluzu to niestety nie jestem ekspertem...czytałam ostatnio, że płodny wcale nie musi się wydostawać na zewnątrz i wystarczy, że jest w środku na szyjce, więc to dobra wiadomość
![]()
lux: widzę, że i wam sie chrzicny udałyFajnie
A jak dzieciaki? Jaki masz wiosenny awatarek
Letni nawet
Ale ładna z ciebie kobieta
A w tej tunice to sexi wyglądasz kochana
A na drugim tak romantycznie
martaha: eh te punktualne @...coś mi o nich wiadomo :| No nic, oby następny cykl okazał sie tym owocnym![]()
jazza: uwielbiam twoje posty i ten optymizmSzkoda, że @ przyszła, ale walka dalej trwa
Będzie w końcu dobrze
Damy radę
Powrót do roboty po świętach to niezłe wyzwane
Dobrze, że to tylko tyle wolnego było, bo czasem jak sie wraca po dłuższej przerwie to dopiero kosmos jest
Ja ostatnio też mam wenę na ogórki kiszone
![]()
edita: takie wolne w dobrą pogodę to jak kilka dniA do czerwca szybko czas minie i urlopować się bedziesz ;D Ja to nie myślę tak na razie o tym testowaniu szczerze mówiąc...czekam do 9.04 tj. terminu i jak nie przyjdzie to 10.04 zatestuję, albo betę zrobie.
limonka: ja termin mam na 9.07. Najwcześniej zatestuję 10.04. Tak czy inaczej jakoś nie mam przekonania, że się udało, ale głęboko, głęboko jest nadziejaStandardowo więc
Ale pech z tą popsutą kuchenką :/ A nie da sie jej jakos naprawić?
anula: uffff że koperta sie znalazłaA co do bety to teoretycznie 11dpo powinna wyjść.
karola: hej hejOwocnych starań kochana
![]()
diore: witaj, powodzeniaJednak beta to beta, rozwieje wątpliwości
![]()
U mnie mija dzisiaj 26dc, objawów zbliżającej się @ jak na razie brak. Ostatnio przyszły w 27 dniu, więc jakoś się nie napalam szczególnie mocno. Termin @ już pojutrze. Jakoś nie mam weny na testowanie...no chyba, że @ mi się spóźniać będzie to zrobię test. Muszę tylko kupić, bo nie mam w domu![]()
Kolorowych snów![]()