• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Kobietki nie wiem .... zobaczymy ... staram się nie napalac ....

Limonka noo moZna sfiksowac ....

Teraz kuzynka m ... brala udział w testowym programie pół rocznym i miala darmowe leczenie etc na endometrioze a wykryli ja laparoskopowo jak torbiel usuwali.no i dostsla pierwsza @ naturalna po leczeniu mowi ze myslala ze umrze taki ból ale wczoraj byla na kontroli i ginekolog piwiedziala ze śmiało moze zachodzic teraz w ciążę i ze powinno szybko pójść ....

Dzien dobry:-)

Jugoslawa kochana wiem, ze takie mierzenie temperatury jest stresujace, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze podejscie na luzie wprowadza duzo spokoju w to wszystko. Trzymam kciuki ;-)

Limonka kochana nie opuszczaj nas, bo w grupie razniej, chyba, ze potrzebujesz przerwy by wrocic do nas po odpoczynku od forum:tak:

Anula trzymam po cichu kciuki;-). A co do kuzynki m to ogromna nadzieje dostala, a to daje sile, oby jej sie syzbko udalo zajsc:tak:

Nie wiem gdzie ta wiosna? Ciagle zimno, buro, podobno w weekend ma byc 20 stopni hehe uwierze jak zobacze;-)

Milego dnia:-)

Hej hej:)

Witaj diore:)
Trzymam kciuki za dzisiejszą betę:) ;-)

Haruna
To, że boli jak na @ nic nie znaczy, bo boli i przed @ i we wczesnej ciąży, także głowa do góry:):tak:

Karola
No, żyjesz:) Fajnie, że wiesiołek działa...JA może zacznę w przyszłym cyklu też..A go się bierze do owulki tylko?

Julka89
Szkoda, ze tak źle reagujesz na tego dupka...Kurka, no. może jakiś zastępczy lek zamiast niego mógłby Ci przepisać gin??

Madziolina
Głos oddany na synka:)

Lux
Jak dzieci grzeczne to tylko sie cieszyć, choć w sumie wiesz... dzień dopiero się zaczął :rofl2:

Julia
Nocki za Toba, a teraz popołudniówki pod rząd będziesz mieć? Masz jakieś dłuższe wolne między jedną zmianą a drugą?

Jazza
Ja też zamawiam prawie cały czas na necie. Z H&M jeszcze nie...Ale z innych tak...Jestem uzależniona od zakupów internetowych. hehe;)
Musy uwielbiam - najbardziej z mrożonymi truskawkami, bananem, jabłkami i pomarańczą - PYCHA!

Jugosława
Z tą tempką to fajnie mierzysz do ovu, żeby wiedzieć, ze była, bo był skok...,no ale później już nie tak fajnie jak spada, wiec dlatego nie mierzę.... A czasami jak chcę wiedzieć, czy @ przylezie to w terminie @ tylko zmierzę i już wiem:-(
Przykro mi, ze spadła:-(

Anula
Widzę zarys kreski przy T, jak mówiła Limonka:) Po cichu gratuluję...:tak:

Limonka
Nie opuszczaj nas! A do 12.04. jeszcze czas!

Fruzka
A ten Twój to taki obrażony na poważnie? Coś dzwonił do Ciebie chociaż?:)

U mnie kropi deszcz. I też jest szaro i ponuro...A wczoraj tak słoneczko ładnie świeciło..Gdzie poszło????

Ostatnia edycja:
reklama
anula, u mnie wczoraj identycznie wyglądał test, dziś z rana poleciałam na betę i po 17tej będę miała wyniki. Brzuch mnie boli jak na @ więc nie wiem czy coś z tego będzie..

Limonka nie odchodź..ja dopiero się wdrażam ale sama myśl,że nie jestem sama w staraniach dobrze mi robi :)

Głos na Małego Kombinatora oddany. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry