• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Nie zrobilam bety bo do 11 tylko pobieraja .... jutro wiec to zrobię
A tym czasem z popoludniowego .... 11dpo uploadfromtaptalk1428502427479.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1428502427479.jpg
    uploadfromtaptalk1428502427479.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Madziolona
To chyba te apteczne? Ciekawe czy są lepsze od tych z allegro...

Anula
Oj, chyba bedziemy gratulowac pomału:)

Luska
A Ty mierzysz tempke caly czas? Masz4dni do terminu, może to implantacja?

Cześć dziewczyny:)
Zły dzień dzisiaj mam, bo jak narazie to nic nie idzie według naszych planów. Jak narazie to wszytsko pod górke. Ech... Człowiek się zadręcza nic więcej:/ Może jutro jak się obudze spojrze na ten świat inaczej, bo teraz to mi niedobrze na samą myśl..

Limonka, nie opuszczaj nas:/ Zrób sobie miesiąc przerwy albo coś, ale nie odchodź..Plissss....

Madziolina, głos oddany:) Fajnego masz tego szkraba:)

Edita, no podobno tylko do owulki, wieć ja może jeszcze jutro tak do 14dc i odstawie, a potem od @ na nowo:/ Jakoś nie mam nadzieji na ten cykl, mimo, że działamy i wszystko sie może zdarzyć...

Anula, trzymam kciuki, bo szansa jest. Ja coś tam widze&&&&&

Juguś, właśnie dlatego ja zrezygnowałam z pomiarów czgokolwiek, jakkolwiek, bo się tylko stresowałam:/

Fruzka, taka troche z ciebie jedza;p ale to dobrze, ja też lubie czasem faceta przetrzymać, żeby wiedział, za co focha stroje;p

Julka0903, ja to dobrze znam, bo też parcuje na zmiany i nie będe ukrywać, że jak będe w ciązy to z rozkoszą rzuce im ciążowe L4 na biurko na całe 9 miesięcy;p

Pogoda i u mnie nie fajna;/ Chyba z tego żalu otworze sobie zaraz jedno piwko...

Edita tez uwielbiam zkaupy przez neta, bo jak czegos nie znajde w sklepie albo mojego rozmiaru nie maja tp wtedy szukam w sklepie online;-). U mnie wczesniej bylo slonko, swiecilo, wiec do nas przyszlo, hehehe ok przyznaje sie jestem kradziejem :-D(hehe mowilam tak jak bylam mala:-D), ale teraz mi ktos je zarabal, bo juz nie swieci;-)

Limonka w grupie zawsze razniej, dobrze, ze juz lepiej;-)

Fruzka widze, ze trenujesz swojego i dobrze, bo facet zaczyna myslec jak sie go przycisnie do muru ;-)ja tez swojego czasem przytrzymam i potem od razu inny ;)

Diore kciuki trzymam, aby @ nie przyszla:tak:

Julia ehh mecza w tej pracy, ze tak malo wolnego daja, a nie macie tak ze jak swieto wypada w niedziele to potem zwracaja je w inny dzien?

Anula oj zapowiada sie obiecujaco kochana;-)

Karola nadzieja jest zawsze, wiec wierzymy :)

Looo matko padam, taki mialam dzis dzien w pracy, ze padam, dzis uslyszalam, ze trzymam krotko pracownikow hehehe i dobrze niech sie boja;-). Dzis ostatni dzien @ i M mi przez tel zapowiedzial, ze nie uciekne przed nim, hehehe nawet nie zamierzam, sama sie rzuce na niego:-D.

Za chwile wychodze juz do domciu:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie lipa,bejbola nie będzie hcg <0,1.. miałam tak regularne cykle,a teraz już dwa dni się spóźnia @, no nic czekam i szykuję się do kolejnej IUI, choć pewnie dopiero w następnym cyklu.
Anula trzymam kciuki za Ciebie!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry