• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej

Edita przewaznie ostatnio przerwy mam 1 dniowe przed kolejna zmiana:/ porazka ostatnio jest:/ no chyba ze swieta sa tak jak teraz...
Teraz tez bedzie ze 1 maj i 3 wolne a na bank bedziemy musieli isc 2 maja do pracy, ja wezme sobie opieke nad zdrowym dzieckiem;-)
U nas tez pogoda nierozpieszcza;/

Limonka prosze mi tu nieuciekac jeszcze pare dni do terminu;-)

Anula czekam na wyniki;-)
&&&&&&
No to fajnie ze udalo sie przywolac @ i moze zaczac dzialac;-)

reklama
Anula- 1.04 zaczal sie plodny sluz I trwalo to 2 dni. Moj ostatni cykl trwal 33 dni, wiec i ten obliczylam na tyle. W ogole to jak myslicie, od ktorego dnia mam liczyc poczatek @ 12 czy 13? delikatne plamienia byly poznym wieczorem a nastepnego dnia sie rozkrecila.
na ktora idziesz ma bete Anula?
fruzka - jestes idealnym przykladem zolzy z "dlaczego mezczyzni Kochaja zolzy" hihi, tez czasami biore mojego na wstrzymanie;)
jugoslawa, przykro mi , ze tempka spadla :(

oj zolza jestem i to jaka heheh.tak marudzil ze zadko mamusie widzi to niech teraz naoglada sie jej heh.z rana po pracy cud miod :) jutro chyba powiem niech wraca bo macica mi szaleje tyle bez sexiku he.Limonka sprobuj uciekac to odpale odkurzacz i przylece,bo wiesz:))) ja to nowoczesna zolza +czarownica

Fruzka
I dobrze robisz! Drugi raz się zastanowi nad tym co robi i mówi :tak: Polać Ci:)

Limonka
jak Ty miałaś płodne 01. i 02 kwietnia to termin @ chyba bardziej na 16,04?? Dobrze liczę? Chyba termin 12.04. trochę nierealny jest?:-p

Julia
Pewnie, ze weź wolne 2 maja, co to za pomysł na przerwę w wolnym?:-p:-D
Ja dzisiaj do pracy wróciłam, a już właśnie liczę, kiedy następne wolne :tak:

Diore
Jak kreska delikatna była, to też gratuluję po cichu,...cichuteńku...
Kciukam za betę!

Anula
Za twoją betę też kciukam!

Czuję, że będą dwie nowe ciężarówki dzisiaj:tak:

A ja dziewczyny stwierdzilam, ze jeszcze w tym m-cu polece na testach owu. Kupilam innej firmy i sprawdzam od wczoraj. Wczoraj cien cienia, ale owu ma byc ok 11-go ale chce sprawdzac 

hej trzymam kciuki za nowa kolezanke i anule☺ fruzka polac ci, madziola glos oddany jazza ja chce wiosne limonka bedzie dobrze ja czekam na malpe tempka spada wiec pewnie lipa

Anula88 gratulacje po cichutku!;)
Madziolina, ja w ogole uwazam ze testy owu sa super, ale chyba najlepiej sprawdzaja sie u dziewczyn, ktore nie maja problemow kobiecych;) A przy nieregularnych cyklach to w ogole fajna sprawa bo wtedy latwiej wycyrklowac kiedy jest owu. Jakie kupilas?

reklama
Mam takie jak na zdjeciu

Załączniki

• 1428502121626.jpg
    1428502121626.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry