• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Edita, nie wiem co mi z tym 12! Kalkulator pokazuje mi termin nastepnej @ 15.04, liczac od 13.03, implantacja 10.04 (plus/minus 3 dni) a bete najwczesniej 12.04. Jestem mistrzem oszukiwania samej siebie, mi to najlepiej z polskiego na polski tlumaczyc, ze trzeba przynajmniej 14 dni od owu odczekac. Ale co tam i tak zatestuje pare dni po, kto glupiemu zabroni:happy:

Luska, wstretna tempka:( ! Nie Wiem, czy nie doczytalam, cos wyszlo z wczorajszej rozmowy?

Anuuuula, caly dzien myslalam o Tobie, bylam pewna, ze tutaj zajrze I pogratuluje a tu kolejny dzien czekania, jest cien na tym drugim tescie! Widze, widze :):tak: kciukasy caly czas zacisniete!:-D

Diora, przykro mi :( maj bedzie na pewno szczesliwy:)

Karola, co sie stalo? :( tule!

Jazza - milego wieczoru ;-)

Haruna- trzymam kciuki, zeby objawy byly ciazowe :)

Dla wszystkich Was wielki buziak Kochane, ciezko sie z Wami rozstac ;) posmece Wam tutaj jeszcze troszke, wroce po weekendzie, czeka mnie duzo pracy zwiazanej z roczkiem, mam nadzieje,ze ogarne wszystko sama.

Madziolina, ja uzywalam tych samych testow co Diore i uwazam ze sa super, dzialaja no i przede wszystkim za grosze masz 50 testow plus 10 ciazowych, jakbys chciala kupic to wszystko normalnie to chyba kilkaset zl by wyszlo;) A te ktore ty kupilas to z apteki? Bo te same widzialam w rossmannie, tak samo jak pink testy, to ta sama firma robi:)

Edita, nie wiem co mi z tym 12! Kalkulator pokazuje mi termin nastepnej @ 15.04, liczac od 13.03, implantacja 10.04 (plus/minus 3 dni) a bete najwczesniej 12.04. Jestem mistrzem oszukiwania samej siebie, mi to najlepiej z polskiego na polski tlumaczyc, ze trzeba przynajmniej 14 dni od owu odczekac. Ale co tam i tak zatestuje pare dni po, kto glupiemu zabroni:happy:

Luska, wstretna tempka:( ! Nie Wiem, czy nie doczytalam, cos wyszlo z wczorajszej rozmowy?

Anuuuula, caly dzien myslalam o Tobie, bylam pewna, ze tutaj zajrze I pogratuluje a tu kolejny dzien czekania, jest cien na tym drugim tescie! Widze, widze :):tak: kciukasy caly czas zacisniete!:-D

Diora, przykro mi :( maj bedzie na pewno szczesliwy:)

Karola, co sie stalo? :( tule!

Jazza - milego wieczoru ;-)

Haruna- trzymam kciuki, zeby objawy byly ciazowe :)

Dla wszystkich Was wielki buziak Kochane, ciezko sie z Wami rozstac ;) posmece Wam tutaj jeszcze troszke, wroce po weekendzie, czeka mnie duzo pracy zwiazanej z roczkiem, mam nadzieje,ze ogarne wszystko sama.

nie zlapalam starosty zaginal w akcji

Diore przykro mi, ale wierze, ze uda się nastepnym razem:tak:

Edita kochana ja tez się ekscytuje jak paczki przychodza:-D, normalnie szczerze się jak swir i to jest prawie jak orgazm hehehe:-D, prawie:-D, ale jaja:-D

A z tym oddawaniem wolnego to lipa jakas, kapitaliści i tyle

Haruna trzymam kciuki, aby to były ciążowe objawy;-)

Karola zobaczysz jutro będzie lepiej:tak:

Luska nadzieja umiera ostatnia pamiętaj:tak:

Limonka oj wieczor był i jest mily hihi;-)powodzenia z imprezka roczkowa dla synka;-)

Dobranoc:-)

Halo

Ja juz po pracy padam:/

Anula no szkoda ze nie udalo sie zrobic bety zaraz lookne na zdjecie bo w autobusie by dziwnie patrzyli jak bym tak ogladala hehe

Za testujace &&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry