karola1507
Podążając za marzeniami:)
Haruna, moim zdaniem to twoje objawy są i na @ i na ciąże... Na dwoje babka wróżyła... A może poprostu poczekaj jeszcze do @ i zrób test...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kciukasy caly czas zacisniete!
Edita, nie wiem co mi z tym 12! Kalkulator pokazuje mi termin nastepnej @ 15.04, liczac od 13.03, implantacja 10.04 (plus/minus 3 dni) a bete najwczesniej 12.04. Jestem mistrzem oszukiwania samej siebie, mi to najlepiej z polskiego na polski tlumaczyc, ze trzeba przynajmniej 14 dni od owu odczekac. Ale co tam i tak zatestuje pare dni po, kto glupiemu zabroni
Luska, wstretna tempka! Nie Wiem, czy nie doczytalam, cos wyszlo z wczorajszej rozmowy?
Anuuuula, caly dzien myslalam o Tobie, bylam pewna, ze tutaj zajrze I pogratuluje a tu kolejny dzien czekania, jest cien na tym drugim tescie! Widze, widzekciukasy caly czas zacisniete!
Diora, przykro mimaj bedzie na pewno szczesliwy
Karola, co sie stalo?tule!
Jazza - milego wieczoru ;-)
Haruna- trzymam kciuki, zeby objawy byly ciazowe
Dla wszystkich Was wielki buziak Kochane, ciezko sie z Wami rozstacposmece Wam tutaj jeszcze troszke, wroce po weekendzie, czeka mnie duzo pracy zwiazanej z roczkiem, mam nadzieje,ze ogarne wszystko sama.

, normalnie szczerze się jak swir i to jest prawie jak orgazm hehehe
, prawie
, ale jaja