Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziolina, w razie czego to pisz do mnie, zostalo mi jeszcze ok 30 sztuk testow owu ktore nie beda mi juz potrzebneWiec moge odsprzedac za symboliczne kilka zl
)
W każdym bądż razie tydzień po ovu to za wcześnie nawet na betę...Poczekaj chociaż do 10dpo... A najlepiej 12dpo
Dobre

A mój mąż dostał wczoraj wieczorem jelitówki i zaczęło się od pobolewania żołądka i "mulenia"... Oby nie było to u Ciebie!
Szkoda dnia?
He, hej
Haruna
A to coś mi się pomyliło, że wklejałaś testy ovu pozytywne późniejW każdym bądż razie tydzień po ovu to za wcześnie nawet na betę...Poczekaj chociaż do 10dpo... A najlepiej 12dpo
Limonka
Udanej imprezy roczkowej i wracaj do nas prędkoA do 15.04. jeszcze troszkę czasu, wiec testy mogą być negatywne
Luśka
Hehe, zaginął w akcji?Dobre
Kiedy wszczynasz jego ponowne poszukiwania?
Jazza
Noooooo...praaaaaaaawie jak orgazm
I właśnie sobie przypomniałam, że muszę sobie jakąs kurtkę na wiosnę kupić....hej, hej, paczka przyjdzie
Lux
U Ciebie piękna pogoda, a u mnie nie może się zdecydowac...Raz wyszło słonko, ale na razie troszkę ponuro i szarawo..Liczę, że słońce się rozkręciA mój mąż dostał wczoraj wieczorem jelitówki i zaczęło się od pobolewania żołądka i "mulenia"... Oby nie było to u Ciebie!
Julia
Już nie śpisz?Szkoda dnia?
Jugosława
Jak sytuacja na froncie? Coś umilkłaś?:-(
Karola
Jak dziś nastrój?
Asch
Myślę o Tobie...Daj znać jak będziesz mogła...
Madziolina
Nie będą już potrzebne Ci testy ovu, NIE BĘDĄ!!!!!!!!!!!
Anula
Dzisiaj beta czy kolejny test?
U mnie mąż chory tak jak pisałam, więc mam dwoje dzieci w domuMoże mu przejdzie szybko i mam nadzieję, że nikogo nie zarazi...Szczególnie Młodego, bo mnie to raczej nie weźmie... Złego licho nie bierze
![]()