• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
He, hej:)

Haruna
A to coś mi się pomyliło, że wklejałaś testy ovu pozytywne później:tak: W każdym bądż razie tydzień po ovu to za wcześnie nawet na betę...Poczekaj chociaż do 10dpo... A najlepiej 12dpo:)

Limonka
Udanej imprezy roczkowej i wracaj do nas prędko:) A do 15.04. jeszcze troszkę czasu, wiec testy mogą być negatywne:):tak:

Luśka
Hehe, zaginął w akcji? :-p Dobre:) Kiedy wszczynasz jego ponowne poszukiwania?:laugh2:

Jazza
Noooooo...praaaaaaaawie jak orgazm:-p
I właśnie sobie przypomniałam, że muszę sobie jakąs kurtkę na wiosnę kupić....hej, hej, paczka przyjdzie:):rofl2:

Lux
U Ciebie piękna pogoda, a u mnie nie może się zdecydowac...Raz wyszło słonko, ale na razie troszkę ponuro i szarawo..Liczę, że słońce się rozkręci:tak: A mój mąż dostał wczoraj wieczorem jelitówki i zaczęło się od pobolewania żołądka i "mulenia"... Oby nie było to u Ciebie!:nerd:

Julia
Już nie śpisz?:tak: Szkoda dnia?

Jugosława
Jak sytuacja na froncie? Coś umilkłaś?:-(

Karola
Jak dziś nastrój?

Asch
Myślę o Tobie...Daj znać jak będziesz mogła...

Madziolina
Nie będą już potrzebne Ci testy ovu, NIE BĘDĄ!!!!!!!!!!!

Anula
Dzisiaj beta czy kolejny test?:-D

U mnie mąż chory tak jak pisałam, więc mam dwoje dzieci w domu:) Może mu przejdzie szybko i mam nadzieję, że nikogo nie zarazi...Szczególnie Młodego, bo mnie to raczej nie weźmie... Złego licho nie bierze:)

Cześć dziewczyny,

lux: może sobie czymś podrażniłaś. Ja miałam jakiś czas temu kłopot z mdłościami i takim uciskiem na żołądku. Piłam przez 2-3 dni takie saszetki jakby syrop...gastrotuss czy jakoś tak. To tworzy taką osłonkę na żołądku, bo to się na noc pije o ile dobrze pamiętam.

julia: kiepsko z tymi 1 dniowymi przerwami :| No ale dobrze, że praca jest, bo teraz z tym ciężko :/

jazza: prawie ograzm ? :D Ja też mam podobnie :D Pomimo tego, że człowiek wie czego sie można spodziewać to i tak mega banan na twarzy :D:D:D Przyjemnego "nie uciekania" przed M :D:D:D

diore: będzie dobrze. Jeszcze dwie próby przed tobą. Mam nadzieję, że ta druga będzie ostatnią ;) :)

karola: jak dzisiaj twoje samopoczucie? Ja już schowałam termometr i nie zamierzam go używać do pomiarów w cyklu :) Czasem tak jest, że wszystko idzie jak po grudzie...ale w końcu sprawy się wyprostują i będzie dobrze. Trzymaj się :)

edita: umilkłam bo mam gości w domu i nie mam na nic czasu :D A poza tym brzuchol trochę pobolewa, więc ogólnie nic mi się nie chce. Ojjj jak mąż chory to niezła zabawa jest - u mnie podobnie to wygląda zawsze ;D hihi niech zdrowieje i nikogo nie zaraża :)

U mnie zaczął się dzisiaj nowy cykl...czyli @ jak w zegarku. Dobrze, że mam gości to nie mam czasu się tym mocno przejmować. Oczywiście jest mi przykro, że zołza znowu przyszła, no ale co zrobić. Muszę działać dalej :) W końcu się uda, wszystko zaskoczy i wygonię francę na długo :D Brzuchol trochę pobolewa, ale w porównaniu z poprzednim cyklem to jest lajtowo. Tak więc nie będę narzekać.

Udanego dnia dziewczyny.

He, hej:)

Haruna
A to coś mi się pomyliło, że wklejałaś testy ovu pozytywne później:tak: W każdym bądż razie tydzień po ovu to za wcześnie nawet na betę...Poczekaj chociaż do 10dpo... A najlepiej 12dpo:)

Limonka
Udanej imprezy roczkowej i wracaj do nas prędko:) A do 15.04. jeszcze troszkę czasu, wiec testy mogą być negatywne:):tak:

Luśka
Hehe, zaginął w akcji? :-p Dobre:) Kiedy wszczynasz jego ponowne poszukiwania?:laugh2:

Jazza
Noooooo...praaaaaaaawie jak orgazm:-p
I właśnie sobie przypomniałam, że muszę sobie jakąs kurtkę na wiosnę kupić....hej, hej, paczka przyjdzie:):rofl2:

Lux
U Ciebie piękna pogoda, a u mnie nie może się zdecydowac...Raz wyszło słonko, ale na razie troszkę ponuro i szarawo..Liczę, że słońce się rozkręci:tak: A mój mąż dostał wczoraj wieczorem jelitówki i zaczęło się od pobolewania żołądka i "mulenia"... Oby nie było to u Ciebie!:nerd:

Julia
Już nie śpisz?:tak: Szkoda dnia?

Jugosława
Jak sytuacja na froncie? Coś umilkłaś?:-(

Karola
Jak dziś nastrój?

Asch
Myślę o Tobie...Daj znać jak będziesz mogła...

Madziolina
Nie będą już potrzebne Ci testy ovu, NIE BĘDĄ!!!!!!!!!!!

Anula
Dzisiaj beta czy kolejny test?:-D

U mnie mąż chory tak jak pisałam, więc mam dwoje dzieci w domu:) Może mu przejdzie szybko i mam nadzieję, że nikogo nie zarazi...Szczególnie Młodego, bo mnie to raczej nie weźmie... Złego licho nie bierze:)

za tydzien w czwartek bo mam dentystke to zajrze do niego rano

Dzień dobry ....
Ja w laboratorium w mega kolejce ....stoje i zastanawiam się czy to ma sens ...więcej wątpliwości niz wiary
... bo u tak mam kiepskie przeczucia .... a te testy to o kant ....przecież wielokrotnie cos wychodzilo i co ?

Współczuję @ grrr ....

Jugosława, Limonka
Przykro mi :-( Nie znoszę, jak któraś pisze, że @ przyszła:(
Czyli umawiamy się, ze to ostatnie @ w tym roku:-p

Anula
Będzie dobrze:) przecież widziałam kreski na Twoich testach, nie wymyśliłaś ich sobie!:tak: Wierze, że będzie ładna beta!
Kiedy wyniki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry