• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama

Już wiesz?
Nic nie rozumiem:( :-( Przecież wyszły 2 testy z bladą kreską :-(
Doopa blada!
Przykro mi:( :baffled:

Haruna
Może Tobie rosną wolniej pęcherzyki niż 3mm na dobę? Bo wypda, że ovu miałaś dopiero w niedzielę - i test ovu i bóle piersi i brzucha by się zgadzały,a wtedy dziś dopiero 4dpo jesteś:baffled: I raczej @ za około 9-10dni dopiero, czyli 18-19,04...:confused:

Tak negatywna.
Nie mam juz siły, musze to sobie poukladac,odpocząć .... znikam z forum.

Każdej z was życzę powodzenia .....

I Dziękuję za każde dobre słowo i za wsparcie.

Hej tak podczytywałam i czekałam Anula na pozytywne wieści od Ciebie... Powiem Ci ze wiem dokładnie co czujesz, mi w jednym cyklu wyszło 8 testów z takimi bladziochami a beta negatywna. Tez wtedy zniknęłam z forum, odstawiłam wszystkie wspomagacze i termometr i pomogło ;) mam nadzieje ze i u Ciebie tak będzie ;) jak sie udało to w 10dpo wyszedł bladzioch który nie budził watpliwości... Trzymam mocno kciuki żeby i u Ciebie pojawił sie już niedługo ;)
Blokada psychiczna ma ogromny wpływ...
Trzymaj sie :*

reklama
Anula
Tulam.....
Jakby co czekamy tu na Ciebie....

Haruna
Mogę przekręcić, ale mi ktoś kiedyś na forum pisał, że progesteron sprawdza się 8dpo, a jak Ty miałaś w niedzielę to jesteś 4dpo, więc za wcześnie...spróbuj w poniedziałek sprawdzić ten progesteron, to wynik będzie pewnie już dwucyfrowy, czyli prawidłowy:) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry