• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej:)
Ja dzisiaj w lepszym humorze. Ta pogoda pozytywnie mnie nastraja:) Słoneczko świeci i jest ciepło:)

Edita, chyba nie ma nic gorszego jak chory facet w domu;/ Mój to się zawsze jak dziecko zachowuje, a już nie wspomne że oczywiście umierający jest;/

Lux, idz do lekarza, bo może faktycznie jakiś wirus albo zatrucie cie dopadlo;/

Juguś, nie przejmuj się kochana... Będziemy się nawzajem motywować:) W kupie siła;p A @ pogonimy:)

Jazza, ty jak zwykle pełna optymizmu:) Tak trzymaj i podziel się ze mną:)

Anulka, nie odchodź, nieeeeeee... Będzie dobrze kochana, albo chociaż odpocznij kilka dni i wracaj:*

Luska, tule mocno:*

Ja zaraz pier....ca dostane. Tak mnie smędzi w okolicach jajników i macicy, że szok. Tak się zastanawiam czy to dzisiaj czasem u mnie nie pojawiło się owu. Jeszcze do tego wydawało mi się ze miałam dziś rano mega płodny śluz, no chyba że pomyliłam go z pozostałościami po wczorajszych figlach;p

reklama
Edita hehe szkodliwe mowisz kochana za spiewanie? :-DJa tez lubie czasem podspiewywac, a tupanie nozka przy takiej pieknej pogodzie to wskazane jak najbardziej :-D

Anula przykro mi kochana.. przytulam mocno..jesli Ci to pomoze to odpocznij i wroc do nas, a my bedziemy trzymac ogromne kciuki, bo sie uda.. wiem to:tak:

Blair milo Cie widziec kochana;-)

Madziolina trzymam kciuki za Twoje testy owu;-)

Julia milej pracy kochana;-)

Diore a to wredna @, ale to jej ostatnie podrygi zobaczysz:tak:

Karola dziele sie kochana moja energia:-D

Ale piekna pogoda:-D

luska: współczuję ostrej @ :/ Ja swoją pochwaliłam rano, że lżejsza to się chyba obraziła, bo po południu dała do wiwatu :/

edita: taaaaak umawiamy się, że to nasze ostatnie @ w tym roku :D A co :D Niech się @ nas przestraszy :D

jazza: jaka to ta piosenka co ci nóżka do niej drgała? :D Mnie to ostatnio świrek ogarnia jak słyszę "i'm an albatroz" :D

haruna: pęcherzyki różnie rosną, mówi się, że od 1-3 mm na dobę. Każdy jest inny, więc i różnie może być. Co do progesteronu to nie jest taki zły. Niby się przyjmuje, że powinien być powyżej 10, ale są gin co uznają i mniej. Idziesz na konsultację do gina?

anula: ehhh...:(

julia: nowy termin @ to 6.05.

blair: miło cię słyszeć :)

karola: dobrze, że humor się poprawia :) Figle migle :D Ja już chcę, żeby mi się ta @ skończyła, mimo, że dzisiaj dopiero 1 dc :| Już mam dośc, tak nie znoszę @ :/

Jakbym coś pomyliła odpisując wam kochane, to proszę o wybaczenie - @ daje w kość i czuję się tak jakby po mnie walec przejechał...niby tak mocno nie boli, ale jestem niezbyt przytomna. Chyba padło mi na coś innego niż zwykle. Dobrze, że ładny dzień był to przynajmniej to było pozytywne :)

Jugosława
A co to za piosenka??:) nie znam..:)
A @ współczuję, bo też nie znoszę mieć, brrrr...!

Karola
Figle to sama przyjemność:) a wydaje mi się że śluz płodny jest rozciagliwy mocno a pozostałości to raczej lepkie i nie rozciągają się. . Więc po prostu śluz poprawil Ci się po wiesiolku;) super:)

Jazza
Szkodliwe to powinny dostawać i za moje spiewy, i cięte riposty dowcipne bardzo i za tuptanie nóżką plus wymachy rączką w rytm ulubionej piosenko i za glupawice jakie czasami mnie łapią- z reguły jak już jestem zmęczona to na odreagowanie:)

Diore
Przyszla @ to i zaraz pójdzie i starania na nowo:)

Dzis tak pięknie było:), Mlody z kuzynem na jezdzikach pociskali aż mojemu w butach dziura się zrobiła. . Hehe:)

Nie no dziewczyny to jest jakiś żart chyba!!!! Za chwile minie miesiąc kalendarzowej wiosny, a tu żadnej przyszłej mamusi?? No kurde blaszka... Pora odczarować ten wątek.. Moje drogie panie, od teraz zakaz jakichkolwiek @!
A taka stanowcza będe;p A tak na poważnie to te bociany to coś mają jakiś spóźniony zapłon;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry