karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hej
Ja dzisiaj w lepszym humorze. Ta pogoda pozytywnie mnie nastraja
Słoneczko świeci i jest ciepło
Edita, chyba nie ma nic gorszego jak chory facet w domu;/ Mój to się zawsze jak dziecko zachowuje, a już nie wspomne że oczywiście umierający jest;/
Lux, idz do lekarza, bo może faktycznie jakiś wirus albo zatrucie cie dopadlo;/
Juguś, nie przejmuj się kochana... Będziemy się nawzajem motywować
W kupie siła;p A @ pogonimy
Jazza, ty jak zwykle pełna optymizmu
Tak trzymaj i podziel się ze mną
Anulka, nie odchodź, nieeeeeee... Będzie dobrze kochana, albo chociaż odpocznij kilka dni i wracaj:*
Luska, tule mocno:*
Ja zaraz pier....ca dostane. Tak mnie smędzi w okolicach jajników i macicy, że szok. Tak się zastanawiam czy to dzisiaj czasem u mnie nie pojawiło się owu. Jeszcze do tego wydawało mi się ze miałam dziś rano mega płodny śluz, no chyba że pomyliłam go z pozostałościami po wczorajszych figlach;p
Ja dzisiaj w lepszym humorze. Ta pogoda pozytywnie mnie nastraja
Edita, chyba nie ma nic gorszego jak chory facet w domu;/ Mój to się zawsze jak dziecko zachowuje, a już nie wspomne że oczywiście umierający jest;/
Lux, idz do lekarza, bo może faktycznie jakiś wirus albo zatrucie cie dopadlo;/
Juguś, nie przejmuj się kochana... Będziemy się nawzajem motywować
Jazza, ty jak zwykle pełna optymizmu
Anulka, nie odchodź, nieeeeeee... Będzie dobrze kochana, albo chociaż odpocznij kilka dni i wracaj:*
Luska, tule mocno:*
Ja zaraz pier....ca dostane. Tak mnie smędzi w okolicach jajników i macicy, że szok. Tak się zastanawiam czy to dzisiaj czasem u mnie nie pojawiło się owu. Jeszcze do tego wydawało mi się ze miałam dziś rano mega płodny śluz, no chyba że pomyliłam go z pozostałościami po wczorajszych figlach;p
Ja tez lubie czasem podspiewywac, a tupanie nozka przy takiej pieknej pogodzie to wskazane jak najbardziej