Małgorzata Borowska
Zaciekawiona BB
madziolina_p mam nadzieję, że to już teraz i będziemy się cieszyli z kolejnej perełki
powiem, że to dopiero 3 miesiące starań inne pary starają się o wiele dłużej ale zawsze trzeba mieć nadzieję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Świeże powietrze plus ruch = same plusy

. Dobrze, ze @ nie jest najgorsza, u mnie tez zawsze dwa pierwsze dni sa najgorsze, a potem juz z gorki, moja wredota skonczyla sie we srode. Fajne plany na weekend kochana, ja zamierzam ogarnac podworko w weekend, bo piekna pogoda i oczywiscie spacerki rowniez;-)

w sumie nawet teraz mi się to zdarza

Jej jak to dobrze mieć do kogo pogadać - może się nie znamy a jednak czyje jakieś podniesienie na duchuJazza
Dla mnie 30 to już trochę dużo, więc właśnie max do 30stopni lubięTaką ciepłą wiosnę i ciepełko w lecie
Ja pracuję z dwoma kobietami w pokoju, jedna w moim wieku, druga......trochę starsza..heheeh, ale tez daje czadu - jak to się mówi: jak się wchodzi między wrony trzeba krakać jak i one
Samej na pewno fajnie masz w gabinecie, a z drugiej strony ja pewnie zaczęłabym gadać sama do siebiew sumie nawet teraz mi się to zdarza
Gosia
To może te krwawienie były tylko takim wybrykiem wtedy, a teraz już będzie piękne jajo gotowe do zapłodnienia
Diore
Kciuki za iui! Oby to była ta szczęśliwa!
Pewnie już długo się starasz? Ale ważne, że sie nie poddajesz i walczysz jak lwica
Pogoda piękna i aż chce się żyć![]()
.