• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Halo ale tu cisza byla cale popoludnie:^

Ja juz wracam do domu i czeka mnie przyjemniejsza czesc czyli zakupy i wolne;-)

Jugoslawa wspolczuje meczacej @, zaraz cie przepisze!

Karola no faktycznie cisza z tymi 2 kreseczkami...miejmy nadzieje ze ktos odczaruje to;-)

Aschlew kochana co u Ciebie????

Ostatnia edycja:
reklama
Madziolina, mi testy owu zaczynaly wychodzic np 16 dnia cyklu dopiero:/ a cykle 32 dni. Nie wiem jaka jest czulosc tych testow z neta o ktorych pisala Diore ale ja je polecam bo kupilam te same i naprawde sa niezawodne, dzieki nim mam fasolinke;)

Jugoslawa kochana ta piosenka przy ktorej drgala mi nozka hehe to było to https://www.youtube.com/watch?v=hHUbLv4ThOo hehe pitbull a jakze:-D, a ulubiona dlatego, bo mam z nia związane szalone wspomnienia zeszłego lata jak na jednej z imprez tańczyłyśmy to z kolezanka dla naszych mężczyzn :-D i od tamtej pory jak slysze ta piosenke to przypominaja się tamte wygłupy hehehe ale to cala ja, kiedys na wycieczce z biurem podrozy w autokarze po kolacji, gdzie nota bene było pyszne francuskie wino, spiewalaam i tańczyłam z kolezanka piosenke Eweliny Flinty „zaluje ze cie znalam” hehe:-D:rofl2::happy: co to był za ubaw:-D. Ja bez muzyki zyc nie mogę, gust mam eklektyczny, słucham wielu gatunkow, tego co mi się podoba, ale calym sercem kocham jazz i blues czyli np. to https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs. To poprawia mi humor zawsze.:-D

Ech wredna @, oby przeszla szybko i jak najmniej bolesnie:tak:i potem juz niech nie przychodzi ;-)

Luska i u Ciebie oby @ szybko i jak najmniej bolesnie przeszla i zrobila sobie urlop na pare miesiecy;-)

Edita kochana i o to wlasnie chodzi aby się cieszyc z zycia i ze wszystkiego, a glupawka i smiech to czasem najlepsze lekarstwo na wszystko, popieram kochana i sama to stosuje niczym święty Mikołaj na prozaiku na wakacjach:-D. To synus poszalał i dobrze , bo pogoda była piekna:-)

Karola hmm mogę ze swojej strony, ze będę ciezko pracowala w tym miesiącu, aby odczarowac watek i mój M tez deklaruje, z ebedzie ciezko na to pracowal:-D

Madziolina mnie czasem przy owu to napiernicza z obu stron .. jajniki i piersi wtedy czuje i bol brzucha, wiec tak jest rzeczywiście, ze przy owu czasem podobne bole jak przy @:tak:

Julia udanych zakupow zycze i wolnego ;-)

Uciekam spac;-)

Dobranoc:-)

HEJ HEJ

Madziolina
Kreska ciemna jeszcze się pojawi:) A owulacja przecież zawsze może się przesunąć o dzień czy dwa... zdarza się:) Mnie prawie zawsze przy ovu boli podbrzusze i zaczynają pobolewać ()()..Czasami brzuch boli bardziej, czasami mniej, ale nie zdarza mi się raczej, żeby nie bolało wcale... I jajniki ciagną -raz prawy. raz lewy. Do tego mam ten śluz jak jajko kurze i nawet jak nie robię testów ovu czyli teraz to i tak wiem, kiedy mam owulację, bo po prostu to czuję i widzę.

Jazza
Jeju, jakbym czytała o sobie, hehe:) Ja z moją kumpelą na wycieczce, właśnie wieczorkiem po winku tez dawałyśmy czadu przy rożnych piosenkach:):rofl2::happy: Śmiechu i chichotu było co niemiara :-D A w pracy czasem trzeba odreagować stres to i trzeba pośpiewać czy powygłupiać się troszkę...:tak:
Na przykład wczoraj na sekretariacie koleżanka pochwaliła moją koszulę i żakiet to ja jej zaprezentowałam taki mini taniec z ruszaniem ramionami i udawaniem ściągania żakietu w rytm nieistniejącej muzyki.. i nagle widzę, że na mnie patrzy się nasz zastępca.. Z takim półuśmiechem... Ta koleżanka w śmiecho-chichot, mi głupio, nie wiem co powiedzieć, a on spokojny, fajny facet i mówi- wiosna idzie, prawda? A ja: Oj tak i z impetem się odwracam, żeby uciec i wpadłam na drugiego kolegę całym ciałem, prawie go taranując...dobrze, że nieduża jestem. hehehe:-D:-)

Julia
Dzisiaj wolne czy na popołudniówkę masz?

Edita mialas racje! Zrobilam juz test owu i wczoraj to byl cien cienia, a dzis!

Takze jutro powinna byc juz ciemniejsza! Staranka dzis, jutro i pojutrze napewno!

Załączniki

• 1428650670984.jpg
    1428650670984.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 59
Dzien dobry

Edita hehe obie szalone i zwariowane jestesmy i dobrze, bo do zycia trzeba podejsc na luzie kochana:-D. I wazne jest to jak sie ma przelozonego z poczuciem humoru co potrafi posmiac sie jak widzi wyglupy pracownikow:-D

Madziolina to teraz dzialajcie dzialajcie;-)

Spokojnie tutaj, ale nie dziwota, bo pogoda coraz ladniejsza, coraz cieplej, ahhhh az chce sie zyc i spiewac :-D. dzis po pracy z M urzadzimy sobie spacerek po parku zanim do domciu wrocimy;-)

Milego dnia:-)

Cześć dziewczyny,

luska: oby @ nie przyszły w maju :) Uwielbiam ogórkową :D Ja dzisiaj chyba zrobię pomidorówkę z rosołu :)

edita: ja ją przypadkiem usłyszałam i jakoś mi z głowy nie może wyjść https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0. Ja to mam takie napady właśnie muzyczne, że jakiś utwór mi się zagnieżdża na pewien czas ;D Potem już mam dość i słucham innych :) Taka dziura w butach to dobra dziura :D A jakie wspomnienia ;)

madziolina: ja myślę, że im bardziej dokładne testy tym lepiej. Zwłascza jak się piję płyny i tak dalej. Tak mi się wydaje, że to zawsze lepiej odzwierciedla. Z drugiej strony mogą cały czas ciemne wychodzić...może spróbuj po prostu.

karola: no ja też nie wiem co się dzieje...wiosna w okno zagląda a tu lipa :( A ja ostatnio tyyyyyyyyyyyyyyle bocianów widziałam, że mogłabym obdzielić całe forum :D

julia: udanego dnia i zakupów :) Zdecydowanie przyjemniejsza część :)

jazza: aaaaaa też lubię ten kawałek Pitbulla :D A piosenki związane ze wspomnieniami są super :) Muzyka pomaga na wszystko :) Blues i jazz też lubię, ale to z tych gatunków na które muszę mieć nastrój. Ja w zasadzie lubię różnorodność, dlatego słucham praktycznie większości gatunków, w zależności od humoru :) Przyjemnego spaceru ;D

U mnie 2 dc, dzisiaj na razie mniej boli i mam nadzieję, że już tak zostanie...jeszcze dzisiaj i będzie lżej. Pierwszy i drugi dzień zawsze najgorszy. Piękna pogoda za oknem, chce się żyć i myśleć optymistycznie :)
Macie jakieś plany na weekend? Ponoć wiosna nas zaskoczy temperaturą :)
Ja planuję rowerek w niedzielę, a w sobotę wycieczkę pieszą po lesie.

Udanego dnia :)

Witam, jestem tu nowa, oto moja ktorka historia, jestem mamą 3 letniej Kornelki i z mężem zaczeliśmy starania od stycznia tego roku o kolejne maleństwo, cóż droga do poczęcia czasem nie jest łatwa, w marcu okazało się, że mam krwawienia co 10 dni więc coś niepokojącego, lekarz przepisał mi regulon wybrałam opakowanie dostała okres a następnie znów się staramy w połowie cyklu dostałam plamień sądzę, że to były plamienie okołoowulacyjne i czekamy.... więc jestem z Wami kochane.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry