madziolina_p
Fanka BB :)
Luska nie zalamuj sie! Bedzie dobrze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
luska22 cóż tu dużo mówić, choć pogoda powinna poprawić nastrój, ja siedzę w domku z Kornelcią (moją corcią) bidna chora i nosa nie może nawet wytknąć na Słoneczko więc dół jest może nie przez miesiączkę ale zawsze, trzy maj się ciepło i głowa do góry.hej a ja mam dola od wczoraj okropnego nic mi sie nie chce okres sie rozkrecil na dobre ale jeszcze tylko jutro i finito pogoda mi nie poprawila humoru
Gosia
Bo po to tu jestesmy, zęby podnosić się na duchu i wspieraćmoże właśnie teraz się uda.. wuelu kobietom udaje się do 3-5cykli max a reszta. .cóż. .walczy dalej
Ile lat ma Twoja córcia? Zdrowka dla niej!
Luska
Glowa do gory! Okres sie skończy i znowu do dziela! Może jakieś badania porobisz?![]()
Edita_83 nasza córcia Kornelka 19 lutego skończyła 3 latka, ale mamusia nie miała serca i wyszlam z małą do piaskownicy i z babcią pobiegala po włościach meiszkamy na wsi więc ma sporo pola do popisu![]()