• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hej a ja mam dola od wczoraj okropnego nic mi sie nie chce okres sie rozkrecil na dobre ale jeszcze tylko jutro i finito pogoda mi nie poprawila humoru
luska22 cóż tu dużo mówić, choć pogoda powinna poprawić nastrój, ja siedzę w domku z Kornelcią (moją corcią) bidna chora i nosa nie może nawet wytknąć na Słoneczko więc dół jest może nie przez miesiączkę ale zawsze, trzy maj się ciepło i głowa do góry.

Gosia
Bo po to tu jestesmy, zęby podnosić się na duchu i wspierać:) może właśnie teraz się uda.. wuelu kobietom udaje się do 3-5cykli max a reszta. .cóż. .walczy dalej:)
Ile lat ma Twoja córcia? Zdrowka dla niej!

Luska
Glowa do gory! Okres sie skończy i znowu do dziela! Może jakieś badania porobisz?;)

Gosia
Bo po to tu jestesmy, zęby podnosić się na duchu i wspierać:) może właśnie teraz się uda.. wuelu kobietom udaje się do 3-5cykli max a reszta. .cóż. .walczy dalej:)
Ile lat ma Twoja córcia? Zdrowka dla niej!

Luska
Glowa do gory! Okres sie skończy i znowu do dziela! Może jakieś badania porobisz?;)

Edita_83 nasza córcia Kornelka 19 lutego skończyła 3 latka, ale mamusia nie miała serca i wyszlam z małą do piaskownicy i z babcią pobiegala po włościach meiszkamy na wsi więc ma sporo pola do popisu :)

Edita_83 nasza córcia Kornelka 19 lutego skończyła 3 latka, ale mamusia nie miała serca i wyszlam z małą do piaskownicy i z babcią pobiegala po włościach meiszkamy na wsi więc ma sporo pola do popisu :)

Ja tez mieszkam na wsi:) wlasnie wrocilismy ze spaceru i placu zabaw i jezdzenia kolo domu jezdzikiem..tzn.Mlody jeździł:)
Taka piękna pogoda, że ciezko w domu byłoby siedzieć:)

Hej Kochane,
postanowilam zajrzec tu do Was, chata w miare ogarnieta, jutro kulinarne szalenstwo;)
witam nowa kolezanke :) powodzenia w staraniach,
Dziewczyny do ktorych zawitala @ tule. :*

dzisiaj wyszedl delikatny cien drugiej kreski, albo urojony cien ;) zatestuje w pn, zamowilam 25 testow ciazowych :D w tym o czulosci 10. :-D

Helloł dziewczynki:)

Wieczór mnie zastał, a ja sama samiuteńka. Piątek czyli M w pracy i wróci jutro, a mnie czeka samotna noc;/ No cóż.. Bywa.. Tydzień przeleciał jak z bicza strzelił. Ze względu, że M nie ma, zrobiłam sobie wychodne i spotkałam się z kumpelą.. Miałyśmy bardzo dużó do nadrobienia;p Ale to czego się dowiedziałam to normalnie włos się na głowie jeży. Mąż naszej wspólnej kumpeli ćpie:(, a my się o nią martwimy, bo źle to wygląda. Najgorsze, że ona ma ciągle nadzieje i są dopiero 1,5 roku po ślubie;/ niestety my juz zrobiłyśmy wszystko co się dało i jęśli będzie potrzebowała naszej pomocy to jesteśmy pod ręką... Smutne..

Dzisiaj mój 15dc i chyba jestem po ovu.. Działo się w tym tygodniu, oj działo;p Pytanie, czy będą efekty? Muszę się odpowiednio nastawić i nie mieć żadnych podejrzeń co do fałszywych objawów. Potem sieję niepotrzebną panike w mojej głowie;/

Witam nową koleżankę:) Gosiu fajnie, że będziemy razem walczyć:)

Luśka, głowa do góry:) Pamiętaj, że następna @ nie przyjdzie, bo wprowadziłam zakaz wstępu dla @;p

Edita, no pogoda była dziś istnie wiosenna, prawie że letnia. Grzechem by było nie wykorzystać:)

Tak wogóle to co tam słychać dziewczyny?

madziolina: ooo to fajna sobota się wam szykuje :) Pogoda ma dopisać, więc super. Niech drużyna męża wygra ;D

małgorzata: witaj. Powodzenia w staraniach :) Zawsze ten czas się dłuży, zwłaszcza, kiedy się nie udaje za pierwszym, drugim razem. W końcu się uda, do 3 razy sztuka :)

edita: właśnie widziałam pogode i faktycznie coś ma sie zepsuć w niedzielę, ale zobaczymy. Pogoda zmienną jest ;) W końcu mamy kwiecień plecień, trzeba być gotowym na wszystko :D

limonka: &&&&&&&& zaciśnięte ;D

karola: kochana trzymaj sie, jutro już nie będziesz sama. Dobrze, że umawiasz się z koleżankami, bo to ważne, żeby nie siedzieć samej. Co do narkotyków to szkoda, że ludzie się tak trują :/ Ciężko z tego wyjść :( Mam nadzieję, że się uda. Dobrze, że koleżanka ma na kogo liczyć. Czuję, że wiosna przyniesie nam w końcu te dwie kreseczki...no musi w końcu :D

jazza: a pewnie, że jak muzyka gra to od razu inna atmosfera jest. Zresztą, ponoć odpowiednie rytmy pomagają w myśleniu i skupianiu się ;D

diore: ooo to dobra wiadomość :) Powodzenia :) Mam nadzieję, że się uda z tym szybkim podjeściem :)

luska: głowa do góry, jak @ minie będzie łatwiej o dobry humor. Będzie w końcu dobrze i wszystkim nam się spełnią marzenia o maleństwie :)

julia: jak tam dzień?

missiiss: kochana co u ciebie? córcia pewnie daje o sobie znać?

Mój tydzień też szybko zleciał...nawet nie wiem kiedy. Co prawda był krótszy z racji świąt, ale i tak czas pędzi jak szalony. Znowu przewiałam zatoki i mam nos zatkany...niby ciepło, ale wieje zimny wiatr i ciężko się dobrze ubrać. Tu się człowiek spoci, tu go zawieje...Kusi mnie, żeby mierzyć znowu temperaturę, ale tym razem tylko do owulacji...potem już nie. Muszę to przemyśleć :) Byłyście ostatnio w kinie na czymś fajnym?

Kolorowych snów :)

Cześć dziewczyny , mnie piękna pogoda omija bo dzisiaj w pracy jutro tez :( dostaje kolejne info o ciążach w rodzinie i wsród znajomych ... I to takie pierwsze strzały bez wielkich starań .. Niby sie ciesze a w środku zżera zazdrość .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry