Jotka_
Fanka BB :)
Już nie ma potrzebyMachnij jescze jeden test.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już nie ma potrzebyMachnij jescze jeden test.
Już nie ma potrzebymój mąż mówi, słuchaj ale skoro wyszedł pozytywny test to może to nie jest problem z zapłodnienie a z zagnieżdżanem... Nie wiem. Podjęłam decyzję że muszę się poddać opiece gina. No ewidentnie pora juz
Ja tez jakis dziwny cykl mam.... niby urosla temp z 36.28 na 36.51 ale to jakos malo i powoli. O wiele mniej niz w innych cyklach..dzis ide na monitoring i sie nie zdziwie jak powie ze nie pekl pecherzyk i owu nie bylo. Moze jakies przesilenie mamy obie
Ja mam tylko teraz taki cykl . Jak mierze temp jakies 3 lata moze nawet dluzej to mialam tylko 1 podobna sytuację. Takze sama nie wiem... zobacze co dzis na usg wyjdzieJa mam dziwna sytuacje bo na początku cyklu brałam antybiotyk przez tydzień i teraz mierząc temp mam 18 dc a spadła mi temp na 36,5 a wczoraj 36,8 wiec myślałam ze skok był wczoraj wiec miałam dni płodne a tu dziś niespodzianka :/ znow poniżej kreski i nie wiem teraz co się zadzialo czy cykl bezowulacyjne czy co ale 15dc miałam dużo śluzu niby na owu. Dziewczyny które mierzą temp miałyście tak kiedyś ?
Ja mam tylko teraz taki cykl . Jak mierze temp jakies 3 lata moze nawet dluzej to mialam tylko 1 podobna sytuację. Takze sama nie wiem... zobacze co dzis na usg wyjdzie
OkiNo ciekawe daj znać po ginie a w czwartek jadę to tez napisze co powiedział![]()
oby nam same dobre wiadomosci mowili bo ile mozna [emoji6][emoji16]