martini6
Fanka BB :)
Pecherzyk pekl ;-) gin mowil zeby zaciskac kciuki
Ojjj trzymam mocno kciuki !!! A mówił czym spowodowana jest niska temp?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pecherzyk pekl ;-) gin mowil zeby zaciskac kciuki
Nie mowilam o temp. Mozliwe ze pecherzyk pekl w sob lub niedziele i jeszcze nie urosla temp. Bede mierzyc dalej zobaczymy. Na razie jest delikatnie wyzsza od tej po @. No i mam brac duphaston ;-)Ojjj trzymam mocno kciuki !!! A mówił czym spowodowana jest niska temp?
3mac bede kciuki teraz za Ciebie! Ja w sumie nie pytalam co dalej jak nie wyjdzie, gin tez tylko o zaciskaniu kciukow hahah takze jak nie wyjdzie albo sobie odpuszcze na cykl albo bede dzwonic co dalej robimy [emoji1787][emoji12]Ojjj trzymam mocno kciuki !!! A mówił czym spowodowana jest niska temp?
To trzymamy mocno kciuki kochana !!! W końcu musi się udać !3mac bede kciuki teraz za Ciebie! Ja w sumie nie pytalam co dalej jak nie wyjdzie, gin tez tylko o zaciskaniu kciukow hahah takze jak nie wyjdzie albo sobie odpuszcze na cykl albo bede dzwonic co dalej robimy [emoji1787][emoji12]
Flor trzymam kciuki mocno!
Martini no, przyszła przyszła, istne tsunamiwylaaalo się morze czerwone
![]()
No taka kreska może oznaczać i wszystko i nictakże czas pokaże, a jeśli to będzie to, to nie ukrywam, ze będę Ci kur****o zazdrościć [emoji16]
Szkoda kurde... nastepnyn razem bez testow od razu betaFlor trzymam kciuki mocno!
Martini no, przyszła przyszła, istne tsunami [emoji14] wylaaalo się morze czerwone![]()
Czemu ja do cholery nie dostaje powiadomien ze sa dodawane jakies posty na tym forum??hm???ja myslalm ze tu nikt nie pisze a tu testy zabiegi nowi ludzie,tyle mnie ominelo!