martini6
Fanka BB :)
W sensie piatek co był wiec juz dzialac dla przyjemnosci mozemy ;-) zobaczymy na nic sie wole nie nastawiac
Aaaaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sensie piatek co był wiec juz dzialac dla przyjemnosci mozemy ;-) zobaczymy na nic sie wole nie nastawiac
Owu jest albo przed skokiem albo w dniu skoku. U mnie niby nie byla szalowo wysoka temp przez dwa dni ale jednak wyzej niz linia pozioma dzielaca temperatury takze kto to wie. Gin sie bynajmniej nie pomylil w określeniu kiedy bedzie owuAaaaa [emoji3601] czyli owu niby jest przed wyraźnym skokiem temp ?
Cześć. Ja starania od stycznia 2018. Udało się od razu. W kwietniu poroniłam w 9 tygodniu. A teraz nie mogę zajść.Heh dziewczyny, można tu dołączyć? Może niektóre mnie kojarza z wątku staramy się wspieramy.
35lat, dzieci zero, 2 kresek w życiu zero, starania od pazdziernika 2017.
Nie staraliśmy się non stop, bo w miedzy czasie okazało się że mam hashimoto, więc miałam uspokoic hormony zanim zajde. Oczywiście hormony się dawno unormowaly a my dalej bez dzieci. No i tak się kreci karuzela...
A już myślałam, że Ci się udało zajść.Flor trzymam kciuki mocno!
Martini no, przyszła przyszła, istne tsunamiwylaaalo się morze czerwone
![]()
Witaj Maga tutaj :-)Heh dziewczyny, można tu dołączyć? Może niektóre mnie kojarza z wątku staramy się wspieramy.
35lat, dzieci zero, 2 kresek w życiu zero, starania od pazdziernika 2017.
Nie staraliśmy się non stop, bo w miedzy czasie okazało się że mam hashimoto, więc miałam uspokoic hormony zanim zajde. Oczywiście hormony się dawno unormowaly a my dalej bez dzieci. No i tak się kreci karuzela...
hehe ja 4 dpoZ tego co wyczytałam większość z was tu teraz w trakcie albo zaraz po @? Dla mnie to zawsze taki moment kiedy "daje sobie spokój" i "wyluzowuje". A od owu zwykle znowu jestem w ciąży[emoji23] [emoji23] No nie da się tego przeskoczyć! Nawet jak wiem że seksy nie wtedy co powinny były.
A boboseksy miałaś w tym cyklu? Bo chyba poprzedni odpuściłas jeśli dobrze pamiętam?hehe ja 4 dpo![]()
![]()