O'Hara
Fanka BB :)
My jak slonie nosimy i nosimy te dziecioki [emoji23][emoji1787]
Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe! [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My jak slonie nosimy i nosimy te dziecioki [emoji23][emoji1787]
No mi się to idealnie zgadza. Zaraz będzie 18mcy staran, po 2 tyg w mcu, jak nic 40tydz mi się zbliża. Zaraz mi wody odejda.My jak slonie nosimy i nosimy te dziecioki [emoji23][emoji1787]
Haha to sie szykuj [emoji1787][emoji39][emoji1787]No mi się to idealnie zgadza. Zaraz będzie 18mcy staran, po 2 tyg w mcu, jak nic 40tydz mi się zbliża. Zaraz mi wody odejda.
Ja tez mam urojona ciaze,wlasnie przeswietlam test we wszystkie strony![]()
No z rana ideIdź na betkę! Rozwieje Twoje wątpliwości! [emoji38][emoji38]
No z rana ide![]()
Nieee nic tam nie ma,nic a nic,za dwa dni mam @ jak nie przyjdzie to zrobie,a ty juz idziesz na bete?A pokaz ten test... wiesz, mamy pewne doświadczenie wiec może zobaczymy cos, co ty przeoczyłas [emoji16]
Powiedz mi a bardzo Ci się skrocily???Co sobie pobędziemy w ciąży od owu do @ to nasze. A potem dół 1-2 dni i znowu do przodu, no bo co zrobić. Mi się cykle po bromergonie skróciły, to teraz się cieszę że więcej szans na rok jest[emoji57] Takie małe radości[emoji12]
Miałam tak do 33 dni (ale nieregularne, bo bywały też 27) i owu ok 17/18 a teraz jak w zegarku już 3 cykl 26 dni i owu w 12dc. Biorę ten bromergon tylko na noc, bo jak brałam też rano to potem mi się wydawało że mdleje cały dzień...Powiedz mi a bardzo Ci się skrocily???