Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 lata,ale nie trace nadziei.moze w nastepnym cyklu sie uda.Dzień dobry dziewczynki :-).
Aga00782 dzięki za instrukcje mam juz suwaczki.
Emma2 tak mi przykro kochana, ale nie martw sie uda sie następnym razem zobaczysz. Ile czasu starasz sie o dzidizę?

Czesc dziewczynki!ja juz po tescie(oczywiscie negatymnym).@ ciagle nie ma ,ale napewno sie pojawi.bole brzucha jak na @ juz minely.nic z tego nie rozumiem.jest mi smutno i niedobrze.robilam test digitalny,wiec nie mogl sie pomylic.:--
-(
Aple kochana a Ty ile czasu starasz sie o dzidzie. Pytam tak bo nikogo tu nie znam jeszcze :-(.

Robilam badania i wszystko u mnie w porzadku,a miesiaczki mam jak w zegarku regularne.@ mialam dostac wczoraj,bardzo bolalo mnie wczoraj podbrzusze,dzisiaj tez mnie ciagnie i piersi(tak po bokach).wogole,to czuje sie jak bym byla w ciazy.musze sobie to chyba wybic z glowy,bo moze tylko mi sie cos przyblokowalo,a @ napewno przyjdzie spozniona.Emma a ktory masz dziś dzień cyklu? a powiedz mi test digital to jaki? nie znam sie na tym dobrze. Czy masz jakies objawy? Robiłaś jakieś badania?