Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WSZYSTKIM OCZEKUJACYM NA FASOLKE PRZESYLAM FASOLKOWE FLUIDKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Narazie mi się nie spóźnia @ bo dopiero mam dostać 10.12..... ale zrobilam wczoraj rano test bo nie wytrzymałam i był negatywny, a na dodatek nie czuję żadnych objawów ciąży...

wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @ 
jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj
, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi
bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz 

....a w ciazy z Wiki do 56 kg
....potem jednak nadrobiłam i ostatecznie +12-13kg było....ale podobno w drugiej ciazy może byc mniej....bo możliwe,że jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia, więc cierpliwości i wytrwania do 10wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @
Sisi, mam do Ciebie malutką prośbę, jakbyś mogła nie pisać kilka postów jeden pod drugim,jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj
, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi
bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz
a wogóle to witam z rana i życze miłego dnia![]()