Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!Przyjechałam dziś z Olsztyna i od tej pory mam straszną zgagę..nie mówiąc już o chęci jedzenia wszystkiego co jest extra przyprawione
.Normalnie nie wiem co sie ze mną dzieję... chyba za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży

No niemozliwe Kasiu! Szalenie rozregulowany masz teraz okres:-(. No zwariowac idzie. Ja myslalam, pewnie nie tylko ja, ze bedziemy Cie tu wirtualnie sciskac z radosci..., no nic ja sciskam tak na pocieszenie. Moze w nastepnym cyklu z clo sie uda? Bedziesz brac?witajcie ja tylko na chwileczke !!
chciałam przywitac wsyztskie nowe staraczki i zyczyc wam oczywiście owocnych staranek!!
U mnie niestety betka negatywna wiec czekam cierpliwie (juz 7 dzien) na @
i wiele nie pochodzilam po moich ulubionych katkach. Trudno:-(. Poza tym tesknie okropnie za moim M, ale widzimy sie juz w poniedzialek i jak go dopadne to ho ho
, bedzie sie dzialo!CHOLERA!!!!! Bylam pewne ze gratulacjony sie posypia itd:-( ale nie zamarwiaj sie Kochana, nastepny cykl moze wreszcie bedzie owocny.. Przytulam mooocnoowitajcie ja tylko na chwileczke !!
chciałam przywitac wsyztskie nowe staraczki i zyczyc wam oczywiście owocnych staranek!!

witajcie ja tylko na chwileczke !!
)ZYCZE CI TEGO Z CALEGO SERCA
ale jestem dzielna. Tescik lezy w szafie i czeka jeszcze pare dni
.Witaj! I powodzenia!!!! Jestes dzielna kobitka! Kciukasy mocno zacisniete!prawdopodobnie poddam się po raz drugi inseminacj
Kciukasy za dwie kreseczki. Moze bedziemy testowac razemTestuje 20 kwietnia, bo tak powinnam mieć @ wg ostatniego cyklu .

I CO DZIABELKU??? Czy robilas jakis tescik?Wiem, że jest małe prawdopodobieństwo, że mam fasolkę.
Luczynko, idz na betke! Moze ten drugi test byl mniej czuly.No i... dzis rano pojawila sie jedna samotna kreska,
zrobilam test wyszlo ze jestem w ciazy hiihihhi![]()
Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy...

DZIEKI!!!!!!Pozdrawiam wszystkie starające się Kobitki i trzymam kciuki
:-( Moze sie uda nastepnym razem ?:-) Powodzenia!witajcie ja tylko na chwileczke !!
A poza tym dziewczyny strasznie dzis zmarzlam, zachcialo mi wycieczki do Krakowa... Zimno bylo jak diablii wiele nie pochodzilam po moich ulubionych katkach. Trudno:-(. Poza tym tesknie okropnie za moim M, ale widzimy sie juz w poniedzialek i jak go dopadne to ho ho
, bedzie sie dzialo!
. Pozdrawiam serdecznie pozostale Staraczki :-):-):-):-):-):-):-):-). Milej niedzielki!