reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie Kochane! Pamietacie mnie jeszcze;-) Tak Was wszystkie ostatnio zaniedbuję... Dziś byłam na dodatkowych badankach (posiew moczu , grupa krwi)Mam leukocyty (w moczu) powyzej normy. Zaniepokoiło to P Doktor… Wysłała mnie na badania w srode mam kolejna wizytę… Przypisała mi ziołowy lek. No i czekamy...
Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-) Powiedziałam mu,ze nic nie popsuje mi radości z Kruszynki:-) Bo już ją Kocham i była jak najlepiej zaplanowana...
Tęsknie za Wami... Jestem na etapie wymiotów-nie ważne gdzie i kiedy jak mnie dopadnie to bec:szok:

Witajcie Kochane! Pamietacie mnie jeszcze;-) Tak Was wszystkie ostatnio zaniedbuję... Dziś byłam na dodatkowych badankach (posiew moczu , grupa krwi)Mam leukocyty (w moczu) powyzej normy. Zaniepokoiło to P Doktor… Wysłała mnie na badania w srode mam kolejna wizytę… Przypisała mi ziołowy lek. No i czekamy...
Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-) Powiedziałam mu,ze nic nie popsuje mi radości z Kruszynki:-) Bo już ją Kocham i była jak najlepiej zaplanowana...
Tęsknie za Wami... Jestem na etapie wymiotów-nie ważne gdzie i kiedy jak mnie dopadnie to bec:szok:
Majeczko dobrze ze choc od czasu do czasu dajesz nam o sobie znac, bo martwimy sie tu wszystkie, dobrze ze jestes pod stala opieka lekarska, ziolka napewno pomoga:tak:a tata sie nie martw, oczywiscie slowa ktore padly napewno byly bolesne i pozostana w pamieci, niestety:-( ale i tatus sie pogodzi z ta mysla ze bedzie dziadkiem, a jak zobaczy jaka jestes szczesliwa to mu przejdzie:-)a mdlosci nie hamuj, wymiotuj gdzie popadnie, nie przejmuj sie:-) buziaki, dbaj o Was i pisz jak tylko mozesz Majeczko:-)

Przytulam mocno kochana a tatą spróbuj sie nie przejmować. Wiem, że to bardzo trudne ale zrób to dla dziecka (i dla siebie :tak:)

Nenius te testy byly z dwoch roznych firm, wczoraj robilam BoboTest a dzisiaj PreTest. Ale jeszcze kilka dni i napewno wszystko sie wyjasni, w jedna badz w druga strone :tak:

Czekam na nowiny, trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli

Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-)
Będzie dobrze to nowa sytuacja ale na pewno będzie super dziadkiem. a Ty ciesz się swoim szczęściem :-)
Miłego weekendu Wam życzę:-D

witajcie! macie racje jestem zapracowana ale dzisiaj nie:-)jak weszlam do domku mezus zamowil pyszna pizze i właczył filmik i lwasnie skonczylismy ogladac:tak:jutro napisze prace i w weekendzik was poczytam dokladnie!!!
Na pytanko odpowiadam: dalej nie ma @ ..testu nie robilam moze jutro albo w sobote ale na pewno jak nieebdzie do soboty @ oby oby:-)to jade na bete
Pozdrawiam wasm gorąco i zycze owocnych staranek !!:tak::tak:
No no Kasiu nie chce zapeszac, ale ... no dobra cierpliwie poczekam na wiadomosc od Ciebie, ale chyba mamy nowa mamusie :) pozdrawiam i trzymam kciuki
witam dziewczynki :)
wyobrazcie sobie ze postanowilam sobie od wczoraj juz konkretnie pisac na forum wiec mowilam ze od stycznia mi nie wychodzi ze mam dlugie cykle itp....:) no i dzis zrobilam test wyszlo ze jestem w ciazy hiihihhi :) lecz ta kreska druga jest jasniutka ale w poprzedniej ciazy tak samo mialam buziaki jaka jestem szczesliwa a co najzabawniejesze ze wychodzi mi termin na grudzien a z grudnia mam takze piersze dziecko :)))
Anta gratuluje i zycze spokojnej ciazy :)
Majeczko my sie tu cieszymy za twojego tate, a on jak sie oswoi z mysla, ze bedzie dziadkiem to napewno tez zwariuje na punkcie wnuczki/wnuczka. Przykro mi, ze tak zareagowal, ale to napewno przejsciowe. :-)

A u mnie bez zmian nadal czekam na szczepienie :-D milusich weekendow zycze :-)

Wiatm moje Kochane Staraczki!!!!

Majeczko wszystko sie ulozy tata jeszcze nie bedzie chcial dzidzi z objec wypuscic jak sie juz urodzi,napewno sie musi przezwyczaic do mysli ze zostanie dziadkeim.
A Ty sie tym nie przejmuj bo masz cala rzesze osob ktore sa szczesliwe Twoim stanem i ciesza sie z tego bardzo wiec glowka do gory Kochana:tak:
Anetko gratuluje ogromnie i spokojnej ciazy:-)

Iwonaka glowa do gory Kochana wszystko bedzie dobrze ,napewno nie mogl przyjechac i nie sadze ze powodem nieobecnosci byl fakt ze Ciebie nie kocha,na pewno bardzo Cie kocha i jak tylko bedzie mogl to przyleci do Ciebie na skrzydlach:tak:trzymaj sie Kochana.
Nenius witaj Kochana!!!!!!!
Nasza Kasia co nie zaglada do nas ????? Kasiu czekam na wiadomosc:tak:

Zycze wszystkim milego weekendu:-)

nenius pisałam o tym przedwczoraj:
" szwagierka własnie dzwoniła że jej córa w szpitalu :( uczulił ją antybiotyk ,a lekarka rozłożyła ręce i odesłała do szpitala
uciekam dowiedzieć się jakiś szczegółów
miłego wieczorku"
na szczęście już po strachu :)

reklama
Witam Was wszystkie! Mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedna staraczkę!:-) Zaczynam od maja! Mam dziwne mysli. Przeglądam strony internetowe i boje się, że bedę miec problemy z zajściem w ciążę:no: Nie wyobrażam sobie jak będę to przeżywać, mimo że wiem że nie jest tak łatwo!! Proszę trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam serdecznie

Do góry