aneta.anett
Początkująca w BB
wysylam fluidki chociaz szczerze mowic dopiero na forum sie udzielac zaczelam i nie wiem co nie ktore zeczy znacza 
pozdrawiam
wysylam fluidki
powodzonka
pozdrawiam
wysylam fluidki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
laaaapiemmmyyywysylam fluidki chociaz szczerze mowic dopiero na forum sie udzielac zaczelam i nie wiem co nie ktore zeczy znacza
pozdrawiam
wysylam fluidkipowodzonka

i dziekujemy Ci Kochana:-) Julitka no nie spij
laaap

Majeczko dobrze ze choc od czasu do czasu dajesz nam o sobie znac, bo martwimy sie tu wszystkie, dobrze ze jestes pod stala opieka lekarska, ziolka napewno pomogaWitajcie Kochane! Pamietacie mnie jeszcze;-) Tak Was wszystkie ostatnio zaniedbuję... Dziś byłam na dodatkowych badankach (posiew moczu , grupa krwi)Mam leukocyty (w moczu) powyzej normy. Zaniepokoiło to P Doktor… Wysłała mnie na badania w srode mam kolejna wizytę… Przypisała mi ziołowy lek. No i czekamy...
Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-) Powiedziałam mu,ze nic nie popsuje mi radości z Kruszynki:-) Bo już ją Kocham i była jak najlepiej zaplanowana...
Tęsknie za Wami... Jestem na etapie wymiotów-nie ważne gdzie i kiedy jak mnie dopadnie to bec![]()
a tata sie nie martw, oczywiscie slowa ktore padly napewno byly bolesne i pozostana w pamieci, niestety:-( ale i tatus sie pogodzi z ta mysla ze bedzie dziadkiem, a jak zobaczy jaka jestes szczesliwa to mu przejdzie:-)a mdlosci nie hamuj, wymiotuj gdzie popadnie, nie przejmuj sie:-) buziaki, dbaj o Was i pisz jak tylko mozesz Majeczko:-)Witajcie Kochane! Pamietacie mnie jeszcze;-) Tak Was wszystkie ostatnio zaniedbuję... Dziś byłam na dodatkowych badankach (posiew moczu , grupa krwi)Mam leukocyty (w moczu) powyzej normy. Zaniepokoiło to P Doktor… Wysłała mnie na badania w srode mam kolejna wizytę… Przypisała mi ziołowy lek. No i czekamy...
Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-) Powiedziałam mu,ze nic nie popsuje mi radości z Kruszynki:-) Bo już ją Kocham i była jak najlepiej zaplanowana...
Tęsknie za Wami... Jestem na etapie wymiotów-nie ważne gdzie i kiedy jak mnie dopadnie to bec![]()
)Nenius te testy byly z dwoch roznych firm, wczoraj robilam BoboTest a dzisiaj PreTest. Ale jeszcze kilka dni i napewno wszystko sie wyjasni, w jedna badz w druga strone![]()
Będzie dobrze to nowa sytuacja ale na pewno będzie super dziadkiem. a Ty ciesz się swoim szczęściem :-)Poza tym moj tata nie ucieszył sie na wieśc o ciązy... (teraz to przełknełam i pisze) Nawet fotki z USG nie poruszyly jego serca...Powiedział,że dziecko zle zaplanowane,ze najpierw powinna byc praca...itd...Nie chce tego pamietac...Myślę,ze z czasem się przyzwyczai do tej myśli. Nie ma wyjścia;-)

No no Kasiu nie chce zapeszac, ale ... no dobra cierpliwie poczekam na wiadomosc od Ciebie, ale chyba mamy nowa mamusiewitajcie! macie racje jestem zapracowana ale dzisiaj nie:-)jak weszlam do domku mezus zamowil pyszna pizze i właczył filmik i lwasnie skonczylismy ogladacjutro napisze prace i w weekendzik was poczytam dokladnie!!!
Na pytanko odpowiadam: dalej nie ma @ ..testu nie robilam moze jutro albo w sobote ale na pewno jak nieebdzie do soboty @ oby oby:-)to jade na bete
Pozdrawiam wasm gorąco i zycze owocnych staranek !!![]()
Anta gratuluje i zycze spokojnej ciazywitam dziewczynki
wyobrazcie sobie ze postanowilam sobie od wczoraj juz konkretnie pisac na forum wiec mowilam ze od stycznia mi nie wychodzi ze mam dlugie cykle itp....no i dzis zrobilam test wyszlo ze jestem w ciazy hiihihhi
lecz ta kreska druga jest jasniutka ale w poprzedniej ciazy tak samo mialam buziaki jaka jestem szczesliwa a co najzabawniejesze ze wychodzi mi termin na grudzien a z grudnia mam takze piersze dziecko
))
Majeczko my sie tu cieszymy za twojego tate, a on jak sie oswoi z mysla, ze bedzie dziadkiem to napewno tez zwariuje na punkcie wnuczki/wnuczka. Przykro mi, ze tak zareagowal, ale to napewno przejsciowe. :-)Witajcie Kochane! Pamietacie mnie jeszcze;-) Tak Was wszystkie ostatnio zaniedbuję... Dziś byłam na dodatkowych badankach (posiew moczu , grupa krwi)Mam leukocyty (w moczu) powyzej normy. Zaniepokoiło to P Doktor… Wysłała mnie na badania w srode mam kolejna wizytę… Przypisała mi ziołowy lek. No i czekamy...
milusich weekendow zycze :-)
trzymaj sie Kochana.
Nie wyobrażam sobie jak będę to przeżywać, mimo że wiem że nie jest tak łatwo!! Proszę trzymajcie kciuki!