Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przez weekend troszkę odpoczęłam i zebrałam siły na ten nieszczęsny wyjazd w środę...Ale wczoraj wybrałam się na działkę do rodziców, taki spacerek po obiedzie i w drodze powrotnej niestety złapał mnie deszcz - oberwanie chmury. Cała mokra wróciłam do domu, mimo że miałam parasol... No i dzisiaj jakoś tak kiepsko się czuję. Głowa boli, spać się chce, jakaś taka bez sił jestem. Byle do 17 i do wyrka z kubeczkiem ciepłego mleka z midem i czosnkiem.
A Wam kochane, życzę pogodnego dnia ( u mnie pada...:-(). Buziaczki.

Witam wszystkich poniedziałkowo i niestety deszczowo. Właśnie wróciłam z drugiego monitoringowego usg. Dziś 16 dc i wreszcie coś drgnęło . Jest piękny pęcherzyk wielkości 1.09-1.4 . Owulacja będzie z prawego jajnika . Mój ginekolog zarządził start akcji ,, przytulanko,, od środy i dalej co drugi dzień do niedzieli , a w poniedziałek kolejne usg !!! Ciekawe czy jak się nam uda to będę już wiedzieć w poniedziałek? teraz folik i czekanie a w środę godzina W . Oby się udało............................
mam nadzieje ze wam kochane nie przeszkadza ze ja tutaj tzn na tym watku tak sie rozpanoszylam z tym moim problemikiem w koncu to forum na inny etap :-( ale jakos mi tak łatwiej czekac pogadając z wami i kibicując wam w starankach!
, ja jestem zdania, że powinyśmy rozmawiać na różne tematy, nie tylko fasolkowe bo myślenie non stop o tym samym wcale nie sprzyja zafasolkowywaniu 
Fajnie maszdziewczyny tak z innej beczki. Mimo że jest dopiero poniedziałek to czy macie jakieś plany na weekend. Stwierdziłam że nie będę ciągle myśleć o fasolce i chcę się zrelaksować. Mam dłuższy weekend i zabieram mojego kochanego męża do Karpacza na 4 dni i na wycieczkę - zwiedzanie Pragi nocą :-) już się nie możemy doczekać.

ja nie mam do konca sprecyzowanych planow, wiem ze w czwartek robimy u tesciow grilla,w piatek z przyjaciolmi, w sobote wybieramy sie ze znajomymi Daniela z pracy do baru a w niedziele odpoczywamy 
ale i tak bedzie fajnie 

kreseczka wyszla bardzo slabiutka
teraz to juz sama nie wiem co myslec
moze wy mi cos podpowiecie....Fajnie maszja nie mam do konca sprecyzowanych planow, wiem ze w czwartek robimy u tesciow grilla,w piatek z przyjaciolmi, w sobote wybieramy sie ze znajomymi Daniela z pracy do baru a w niedziele odpoczywamy
ale i tak bedzie fajnie
![]()

hehe masz racje kochanacos mi się wydaję że to nie jest "ja nie mam do końca sprecyzowanych planów"![]()