Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ponawiam moje pytanko
1. Jak jest z tempka przed
2. ze jak zrobie test ciazowy 2,1 dzien przed @ to może juz coś byc widac?czy zawczesnie?
bo jest czuly. Kciukasy zacisniete!Temperature mierzy sie do godz.8-mejasus, marzenixx zrobilam ten owulacyjny bo nie mam zwyklego ciążowegoTa krecha jest jeszcze ciemniejsza od testowej!.Ale boje sie rozczarowania...chyba poczekam na ew.@ Dzis moja tempka mogla byc oszukama bo mierze o 8.30 a dzis przed 5 i jeszcze zmęczenie.Ale wyszla wysoka.Zmylaja mnie te piersi bo to taki tradycyjny bol jak na okres....
najpozniej. Miedzy 8.30 a 5-ta jest strasznie duzy rozrzut
.Bardzo mi sie podobaja Twoje objawy, powodzenia:-). Kciuki zacisniete!Bablyss mnie tez cycuchy bola, ale tylko troche. Jednak nie kojarze zeby mnie zazwyczaj bolaly przed okresem,
na dodatek latam czesto siusiu i boli mnie podbrzusze.....i to od kilku dni
tez sie boje zrobic test zeby sie nie rozczarowac![]()
A tempka przeciez moze skoczyc jutro ranoDzis mam pytanko - mierze tempke i ciagle mam 36,0 -36,2 dzis 13dc, przedwczoraj i wczoraj zrobilam test owu bo kłuł mnie prawy jajnik, pierwszego dnia wyszla jedna blada krecha druga ciemna, wczoraj obie ciemne, nie wiem czy mam owulke czy nie, bo testy mowia ze tak ale tempka w normie...sama juz nie wiem jak mysliicie?![]()
! Ad 1) Tempka przed @ spada. Moze spasc dwa dni przed @, a moze tak jak mi spadac rano, a po poludniu @ juz jesttikanis w takim razie obserwuj kochana dokladnie wszystko i zapisuj!wiem że temperatura przy owu.jest wysoka a przed niska
Dziewczyny ponawiam moje pytanko 1)Jak jest z tempka przed @?i jak jest z szyjka macicy jest wysoko czy nisko?2)Dleczego wyszly dwie kreski na tescie owu skoro mam jutro termin @??(juz dwa dni temu tez byly 2 kreski, dzis tez)myslicie że test owu może wykryc ciąże??niemam ciążowego wiec z ciekawosci zrobilam ten.Ach i jeszcze jedno pytanko!3)myslicie ze jak zrobie test ciazowy 2,1 dzien przed @ to może juz coś byc widac?czy zawczesnie?
.
! Test ciazowy pewniejszy!!!!
.Witaj, dopiero wrocilamn z pracy i moge odpisac ;-)Lilu 19 no no to dopiero leniuszek, ale może do drugiego usg nadrobi i mile Cię zaskoczy swoim rozmiarem. Z tym nigdy nic nie wiadomoMam do Ciebie pytanko . Pęcherzyk powinien teoretycznie rosnąć 2mm na dobę - tak? a w jakim rozmiarze pękają ? Odpisz mi proszę to dla mnie bardzo ważne : ))))
![]()
)
)