Witam wszystkich. U mnie tem. 36.2 i 20 dc :-( Błagam niech mi ktoś odpowie . Czy jeśli w poniedziałek 16 dc pęcherzyk miał 1.09-1.4 i było ciut śluzu --- a potem już nic i nie ma skoku temperatury to owulacja była czy nie??? Proszę o odpowiedź jak myślicie???
Przepraszam że znów ten temat ale może jeszcze ktoś mi coś doradzi. Proszę o jakąkolwiek odpowiedź:-)
reklama
Kluliczek
Babka z laską
asus wejdź na stronę Dowiedz się więcej o swoim organizmie. Buduj i analizuj wykresy obserwując własny rytm płodności. - 28dni i tam masz przykładowe wykresy, poogladaj grudzień 2006 - 28dni , oraz na górze bazę wiedzy, tam poszukaj. Mi się wydaje, że nie było owulacji, ale ja nie jestem ekspertem. Spróbuj zarejestrować się i poprowadzić tam choć jeden wykres, wtedy któraś z doświadczonych dziewczyn bedzie mogła Ci lepiej pomóc. Może wpisz sobie wsyzstkie temperatury z tego cyklu i wtedy będzie można zinterpretować cykl.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
lunia83 prześlicznie wygladałas:-) , wogóle jesteś sliczna kobita jak nie wiem
piękny uśmiech :-) fasolka pewnie będzie piekna jak mamusia!!:-)
betty1005 ogromniaste gratulacje!!!! dawaj fluidki!!!

betty1005 ogromniaste gratulacje!!!! dawaj fluidki!!!

Iwonaka
cierpliwie oczekująca
betty wielgasne gratulacje.........
;-):-)super ze grono Fasoleczek sie powieksza
lunia slicznie wygladalas w dniu slubu, zreszta wogole jestes sliczna:-)
i w ciazy pieknie
bylam w Kolobrzegu i bylo wspaniale.. mimo ze nie za cieplo ale sam spacer brzegiem plazy z ukochanym u boku... ah.. uwielbiam
teraz weekend z tesciowa spedzam, co prawda nie to samo co z R. ale tez jest milo;-)

lunia slicznie wygladalas w dniu slubu, zreszta wogole jestes sliczna:-)

bylam w Kolobrzegu i bylo wspaniale.. mimo ze nie za cieplo ale sam spacer brzegiem plazy z ukochanym u boku... ah.. uwielbiam

Lilu19
Fanka BB :)
Witaj kochana, wiesz co mi tez sie wydaje ze nie bylo owulki u ciebie, bo dosc ze mialas malutkie pecherzyki jak na 16 dc ( oczywiscie moim zdaniem) to jeszcze ta nieszczesna niska temperaturka:-( Mozliwe zelekarz powinien przepisac Ci Clo zeby pecherzyki szybciej rosly noi zeby byly duze i pekne a pozniej wrazie czeego pregnyl na ich pekniecie ( jak by samae nie chcialy peknac) najlepiej by bylo jak bys porozmawiala o tym z ginem...Witam wszystkich. U mnie tem. 36.2 i 20 dc :-( Błagam niech mi ktoś odpowie . Czy jeśli w poniedziałek 16 dc pęcherzyk miał 1.09-1.4 i było ciut śluzu --- a potem już nic i nie ma skoku temperatury to owulacja była czy nie??? Proszę o odpowiedź jak myślicie???
Przepraszam że znów ten temat ale może jeszcze ktoś mi coś doradzi. Proszę o jakąkolwiek odpowiedź:-)
Witam wszystkie Dziewczyny...
Gratulacje dla KOLEZANKI z powodu fasolki![]()
u mnie humorek kiepski po wczorajszej wizycie u gina , nie moge sie na niczym skupic, ( nawet obiad przypalilam dzisiaj) Ojjj Misiu bedzie zly
J a zaraz zmykam do pracy, ale zerkne wieczorkiem na forum ....
Milego dnia, pozdrawiam...;-)
Co to za wymiary pęcherzyka czy to 1.09 to mam rozumieć prawie 11mm i 14mm, chyba tak, a więc tak pęcherzyk rośnie średnio dziennie ok 2mm, a że dzisiaj masz dopiero 20dc to od 16 urósł jakieś 7-8mm więc lada dzień będzie owulka, bo pęcherzyk pęka jak ma ok 23-25 mm, te podane przez Ciebie wymiary to dwie średnice pęcherzyka mierzone przez skrzyżowanie się, zazwyczaj podaje się jedną srednicę tą dłuższą, a więc u Ciebie to 14mm w 16 dniu cyklu, dzisiaj będzie miał 21-22 mm, pod warunkiem że rosnie, a myslę, że raczej tak, więc za2-3 dni może jutro bedzie owulka, a po niej skok temperatury, mam nadzieję że tempkę mierzysz rano codziennie o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka i po min 3 godz snu acha i w buzi lub w pochwie lub w odbycie bo tylko wtedy pomiary są wiarygodne,Witam wszystkich. U mnie tem. 36.2 i 20 dc :-( Błagam niech mi ktoś odpowie . Czy jeśli w poniedziałek 16 dc pęcherzyk miał 1.09-1.4 i było ciut śluzu --- a potem już nic i nie ma skoku temperatury to owulacja była czy nie??? Proszę o odpowiedź jak myślicie???
Obserwuj sluz, jesli będzie przeźroczysty, rozciągający się to prawdopodobnie jest owulka, za parę dni tempka wzrośnie, zobaczysz, nic się nie martw, jesteś w fazie płodnej, więc działaj.
Pozdrawiam
tikanis
CieRpliWa
betty- gratuluje- super ze ci sie udalo
niczka- super ladna z ciebie dziewczyna i dzidzi napewno tez bedzie piekne
iwonka - ciesze sie ze juz wrocilas
marzenix - cos sie nie odzywasz kochanie??
niczka, bablyss- powodzonka oby wam sie udalo
a u mnie narazie stagancja... @ trwa.. temperatura 36,6 i ciagle spada w dol...
czekam az do 1 bo od 1 bede obeserowac moj sluzik i do staranek przystepujemy
oby czerwiec byl owocny.. bardzo bym chciala
ciaza dla mnie jest nie tylko spelnieniem marzen ale i wyleczeniem z problemow bo ponoc syfy o ciazy znikaja a druga istotna kwestia jest moj nerw trojdzielny na ktory choruje.. po ciazy moze juz nie wrocic..(o nerwie trojdzielnym znajdziecie informacje na google.. bardzo szpetne chorobsko
niczka- super ladna z ciebie dziewczyna i dzidzi napewno tez bedzie piekne
iwonka - ciesze sie ze juz wrocilas
marzenix - cos sie nie odzywasz kochanie??
niczka, bablyss- powodzonka oby wam sie udalo
a u mnie narazie stagancja... @ trwa.. temperatura 36,6 i ciagle spada w dol...
czekam az do 1 bo od 1 bede obeserowac moj sluzik i do staranek przystepujemy
oby czerwiec byl owocny.. bardzo bym chciala
ciaza dla mnie jest nie tylko spelnieniem marzen ale i wyleczeniem z problemow bo ponoc syfy o ciazy znikaja a druga istotna kwestia jest moj nerw trojdzielny na ktory choruje.. po ciazy moze juz nie wrocic..(o nerwie trojdzielnym znajdziecie informacje na google.. bardzo szpetne chorobsko
magdus1983
Fanka BB :)
Niczka termin @ mam na 29 maja. Zobacze jaka temp bede miala jutro rano. Zycze ci Powodzenia!!!!
Betty GRATULACJE!!!!!!! niech rosnie zdrowo!!!!
Asus Powodzenia!!!!!!
Lilu19 jak misiu nie zje to ja chetnie to zrobie;-):-)
A mnie znow dol brzuszka mocniej zaczal pobolewac. Ja juz nie wiem jezeli jestem w ciazy to oby nie skonczyla sie tak jak pierwsza i jedyna jak narazie :-(
Moj Aniolek byl z nami 11tyg odszedl 09.11.07 (*) kocham cie i pamietam!!

Betty GRATULACJE!!!!!!! niech rosnie zdrowo!!!!
Asus Powodzenia!!!!!!
Lilu19 jak misiu nie zje to ja chetnie to zrobie;-):-)
A mnie znow dol brzuszka mocniej zaczal pobolewac. Ja juz nie wiem jezeli jestem w ciazy to oby nie skonczyla sie tak jak pierwsza i jedyna jak narazie :-(
Moj Aniolek byl z nami 11tyg odszedl 09.11.07 (*) kocham cie i pamietam!!
betty WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybciutko tu dawaj fluidki!!!ja juz ich troszke łapie od ciebie!
niczka u mnie tez nie ma@ ale cycuchy pobolewaja i jajniki raz jeden raz drugi zwłaszcza po dzwiganiu.Dzis moja tempka wzrosla do 37.04mialam caly czas 37.02 przedwczoraj 37.03-rano a wieczorem 37.05 a dzis 37.04 juz sama nie wiem....Niczka robisz test??
tikanis trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu !!! moj lekarz tez mi mowil ze wiele chorob moze sie cofnąc po ciazy!!!ale moga sie nasilic tez w trakcie...ale syfy to napewno szlak trafi po fasolce
niczka u mnie tez nie ma@ ale cycuchy pobolewaja i jajniki raz jeden raz drugi zwłaszcza po dzwiganiu.Dzis moja tempka wzrosla do 37.04mialam caly czas 37.02 przedwczoraj 37.03-rano a wieczorem 37.05 a dzis 37.04 juz sama nie wiem....Niczka robisz test??
tikanis trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu !!! moj lekarz tez mi mowil ze wiele chorob moze sie cofnąc po ciazy!!!ale moga sie nasilic tez w trakcie...ale syfy to napewno szlak trafi po fasolce
reklama
Iwonaka
cierpliwie oczekująca
tikanis Kochana tez sie ciesze ze jestem z Wami:-) i chcialam Ci podziekowac za wiadomosc, szkoda ze akurat o takiej tresci, ale wierze ze ten cykl przyniesie upragnione szczescie:-)
a ja mam dzis imieninki.. i tak troszke smutno mi bo moj R daleko.. posiedzialam z tesciowa, wypilysmy symboliczna lampeczke winka, pojadlysmy slodkosci i na tym koniec.. ale milo z nia pobyc, taki prezencik chyba od losu dostalam, bo tak rzadko sie widujemy..

a ja mam dzis imieninki.. i tak troszke smutno mi bo moj R daleko.. posiedzialam z tesciowa, wypilysmy symboliczna lampeczke winka, pojadlysmy slodkosci i na tym koniec.. ale milo z nia pobyc, taki prezencik chyba od losu dostalam, bo tak rzadko sie widujemy..