Nenius Wielkie , ogromniaste gratulacje . Bardzo się cieszę że tak szybko Ci się udało. Życzę Ci spokojnej ciąży i samych cudownych chwil z maleństwem pod serduszkiem
:-)
Witam wszystkie ,,nowe,, starające się , a wszystkie ,,stare,, gorąco pozdrawiam . Wszystkim Wam życzę szybkich sukcesów w zobaczeniu upragnionych II kreseczek
U mnie łatwo nie idzie , ale powoli do przodu . Wczoraj byłam u lekarza i wydaje się że z dzidzią wszystko ok. Ma teraz 66.8 mm wzrostu i jest bardzo ruchliwa . Żeby nie było zbyt różowo to od 3 tygodni biorę insulinę bo wykryto u mnie cukrzyce ciężarnych ale nie zrażam się tym i wieżę że wszystko szczęśliwie się skończy .
Jeszcze raz Wszystkim Wam życzę owocnego w fasolki lata
:-)Witam wszystkie ,,nowe,, starające się , a wszystkie ,,stare,, gorąco pozdrawiam . Wszystkim Wam życzę szybkich sukcesów w zobaczeniu upragnionych II kreseczek
U mnie łatwo nie idzie , ale powoli do przodu . Wczoraj byłam u lekarza i wydaje się że z dzidzią wszystko ok. Ma teraz 66.8 mm wzrostu i jest bardzo ruchliwa . Żeby nie było zbyt różowo to od 3 tygodni biorę insulinę bo wykryto u mnie cukrzyce ciężarnych ale nie zrażam się tym i wieżę że wszystko szczęśliwie się skończy .
Jeszcze raz Wszystkim Wam życzę owocnego w fasolki lata
37,5 nie jestem nawet przeziebiona. Sprawdzilam dopochwowo. Wiem ze powinnam sprawdzac temperature systematycznie ale zamierzam to zaczac od przyszlego cyklu. Mam kilka pytan, oczywiscie nie licze ze to ciaza, ale chciala bym wiedziec czy to normalne ze przed miesiaczka jest podwyzszona temperatura? Czy to normalne ze owulacja jest tak pozno 17 dzien cyklu i tylko tydzien przed miesiaczka. Gdzies czytalam ze od jajeczkowania do okresu jest zreguly 2 tygodnie. Byla bym wdzieczna jezeli ktos by mi pomogl.