reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dzien dobry! Majeczko, piekne slowa i jakie prawdziwe...
A co do tesciku Viki, to ja widze druga kreseczke! wiec GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
A co do tesciku Viki, to ja widze druga kreseczke! wiec GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
anets, bardzo tego pragnę, ale cały czas wmawiam sobie, że sie nie udało. Wolę się miło rozczarować niż załamać. Z moim pierwszym synkiem zanim się jeszcze dowiedziałam, że jestem w ciąży też cały czas spałam, ale teraz wmawiam sobie, że jestem zmęczona zamiast, że mam już fasolkę. Obrałam inna taktykę;-);-)

nenius
Przyjaciółki 2008
Witaj Mejeczko ja to mam od kilku dni jakis dziwny chumorek moze przez pogodę i zbliża się ta wstrętna @ czuje lekkie kłocie w brzuchu i bola mnie piersi więc w tym miesiącu się raczej nie udało:-(
tak jak dziewczyny pisały to jeszcze nic nie oznacza - mnie też brzuch pobolewał i piersi..

U mnie nastrój jakiś taki nijaki, jestem strasznie niewyspana od paru dni i nie wiem dlaczego bo spię naprawdę dużo.
hihihi oby, oby to oznaczało to co myślimy

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Kazda taktyka jest dobra! ;-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Dzień Dobry Dziewczyny
Wystapił dziś u mnie jakis dziwny objaw.Bóle przed okresowe znikneły i zastąpił je taki jakby ciężar w dole brzucha.Zaznaczam że pierwszy raz tak mam.Może to wynik stresu...A moze czegos innego))) ale nie uprzedzajmy faktów
trzymam kciuki

wanilia_sky zauważyłam dzis dodatkowe wypryski:-( ojejku...
Przewlekające się oczekiwanie przyprawia serce o chorobę, ale rzecz upragniona — gdy już nadejdzie — jest drzewem życia.
ten cytat pochodzi z Biblii-uważam,że świtnie oddaje to co czujemy...
Świetny cytat

anets, bardzo tego pragnę, ale cały czas wmawiam sobie, że sie nie udało. Wolę się miło rozczarować niż załamać. Z moim pierwszym synkiem zanim się jeszcze dowiedziałam, że jestem w ciąży też cały czas spałam, ale teraz wmawiam sobie, że jestem zmęczona zamiast, że mam już fasolkę. Obrałam inna taktykę;-);-)![]()
popieram taktykę ;-)
reklama