reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Monikaaaa myślę że możemy już Ci gratulować testy raczej się nie mylą:-)Ja zaczynam myśleć o zrobieniu ale to dużo za wcześnie

witajcie w piątek !! u mnie na slasku szaro i ponuro i brr zimno!!
dzisiaj sie wybieram do gin, tak do kontroli i moze cos doradzi jakie badania zrobic itp.
Monikaaaa trzymam kciuki:-)

No i dupka blada :/ Nie bedzie dzidzi w tym miesiącu...Już zaczeło sie plamienie
No cóż...mam nadzieje że chociaż Wam sie uda :) trzymam kciuki za kreseczki
Co do wczorajszego wieczora to ja byłam daleko od kompa....sesja jest uczyc sie trzeba...wiec nawet nie patrze w strone kusiciela :)

:baffled::baffled::baffled: a to wstrętna @, następnym razem nie przyjdzie!!!!

A ja to niebardzo wiem co u mnie...ani@ ani II , narazie usunelam suwaczek,bo wszystko stanelo do gory nogami....:baffled:

Dzien dobry w piateczek.... wczoraj co prawda od zadnej z Was nie uslyszalam slowa otuchy ....:no::no::no::baffled::confused: .... choc bardzo potrzebowalam.... :baffled: ... ale mam nadzieje,ze to tylko niedopatrzenie i fascynacja nowym foto-watkiem.... ktory jest naprawde super pomyslem :tak:

nie gniewaj sie na nas, czasem rzeczywiście nam coś umknie, przepraszamy, prawda dziewczyny?

A tak w ogóle to jeszcze wszystko sie może wydarzyć, poczej kilka dni i jak nie będzie @ to rób nastepny teścik :tak:

Nieniuś a skąd jesteś?

Mieszkam obecnie w Jaktorowie (to jest pomiędzy Grodziskiem Mazowieckim a Żyrardowem) czyli tak jak jest napisane pod awatarem: okolice Warszawy

Ano umknie nam...Jakoś tak nagle mnóstwo nowych forumowiczek sie pojawiło...Narobiłysmy wam bałaganu :-)
Electra post o zombie powalił mnie na kolana...Pełen respect :-D:laugh2:
i dziekuje za miłe słowa.@ co prawda jeszcze nie przylazła ale jakoś sie nie załamuje.To dopiero pierwsza próba.Ale czego to sobie człowiek nie wmówi ;-) Że "takie i owakie" objawy że ciąża pewnie...eh ta wyobraźnia :errr:

Dzien Dobry Dziewczynki Juz Kilka Dni Do Was Nie Zagladalam :-( A Teraz Nie Wiem Jak Dlugo Bede Czytac Bo Sporo Tego Napisalyscie :-) Witam Wszytkie Nowe Staraczki.ja Niedawno Wstalam Bo Po Nocce Jestem :-) U Mnie @ Sie Skonczyla :-) I Za Niedlugo Zaczynamy Ponowne Staranka :-)

reklama
witam :) nie wiem za bardzo od czego zaczac wy tu piszecie ze soba juz od jakiegos czasu napewno a ja jestem nowa i sama rozumiesz :(

Witaj i rozgość się :-) Już za chwilę poczujesz się jak u siebie :-)

Dzien Dobry Dziewczynki Juz Kilka Dni Do Was Nie Zagladalam :-( A Teraz Nie Wiem Jak Dlugo Bede Czytac Bo Sporo Tego Napisalyscie :-) Witam Wszytkie Nowe Staraczki.ja Niedawno Wstalam Bo Po Nocce Jestem :-) U Mnie @ Sie Skonczyla :-) I Za Niedlugo Zaczynamy Ponowne Staranka :-)

no i tym razem zakończą się sukcesem :tak:

Do góry