reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

kaka82 wielkie gratulacje i dbaj o siebie i fasolke :-):-):-)
A my błagamy o fluidki zarazaj bo juz niedługo kolejne testuja o oby posypały sie same czerwone II :-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczynki, wczoraj Majeczka02 napisała mi na 28dni że przesyła dla Was pozdrowienia i tęskni. Ma jakiś problem z zalogowaniem się BB, a to przez to że wcześniej siadł jej internet. Ja z kolei mam problem bo na 28dni nic nikomu nie mogę napisać. Też jakiś błąd jest w systemie. Już pisałam o pomoc. Zobaczymy co zrobią. Tak więc Majeczka chwilowo nie może tutaj pisać a ja na 28dni :wściekła/y:

kaka - gratuluje!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
anets - tobie tez raz jeszcze:-)

alesuper tydzien!!!!! uwazajcie teraz na siebie i wspanialych 9 miesiecy!!!!:happy:

Trzymam kciuki kochana aby i tobie się udało:tak:

Matko co się tutaj dzieje, wszystkie zafasolkujecie i ja sama zostanę;-)

Napewno nie zostaniesz sama poslemy ci mnustwo fluidków wszystkie razem iterz obaczysz piekne dwie II na tesciku bo to niema mocnych wszystkim sie udziela wiec i tobie kochana tez bez wyjatków :-D:-):-D:-)

Codziennie nowa cudowna wiadomosc!!!!!:) jak to wspaniale dowiadywac sie o Kolejnej ZAFASOLKOWANEJ:) Huuuuuuuraaaa:-)

Anetko oczywiscie ze jestesmy z Toba, ze sie cieszymy i ze bedziemy wspierac:)

Kaka GRATULACJE CUDOWNIE!!!!!!!buziaki usciski i wszystko:-)

Wanila-sky nie martw sie nie zostaniesz sama!!!!!!!!!!!!!!!! jest nas wiele a z tymi ktore spelnily swoje wielkie marzenie badzmy duszkiem i myslami a i nam sie uda:tak: ja tam wierze w to. buziaki moje Gwiazdeczki

reklama
Trzymam kciuki kochana aby i tobie się udało:tak:

Matko co się tutaj dzieje, wszystkie zafasolkujecie i ja sama zostanę;-)

JA TAKŻE MOCNO KCIUKASKI TRZYMAM ZA CIEBIE GUSIA80.....

...ale niesamowicie duzo kobiet w ciązy.....moich 7 znajomych w podobnym okresie bedzie rodzic i wszytskie teraz w ciązy...terminy maja albo na sierpien albo na wrzesien.....chyba wszyscy przed swietami dzeici plodzili...hehehhehe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zresztą ja 2 lata temu wlasnie sie tez dowiedzialam o ciązy..:happy:

Do góry