reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

No my wczoraj się staraliśmy :-p. Zabawnie było, bo co jakiś czas przerwa i kołysanka dla Janka :-p. A po robienie biegiem mleka :-D. Ale raczej nic z tego, bo jakoś nie widzę objawów ewoluowania. No ale u mnie coś stwierdzić to jak narazie jest kosmos :-/.
anets wygrzać się, gardło płukać miodem z cytryną i władować w siebie troche optymizmu!

reklama
Tak duzo mówilyscie o chorubskach ze rozsklada mnie.Biore od kilku dni leki homoepatyczne ale czuje ze to nic tego czuje jak bym miala goraczke.
Anets kochana Ty się kuruj, zmartwiłaś mnie bardzo. Miodzik z mlekiem, dużo wit c, może posmaruj się jakimś smalcem z borsuka czy psa, pomaga, naprawdę.

Dzięki dziewczyny.
Termin @ mam dopiero za 4 dni, ale wiecie... jutro taki dzień fajny...:-);-)
Klaudusiu, trzymam mocno kciukasy za 2 kreseczki, ale wydaje mi się, że może być za wcześnie. Zobaczymy

Przepraszam, że mnie tutaj tak mało ale właśnie wrócił mój M i idę go troszkę pomeczyć hihi
dobranoc

Czesc dziewczynki :-)
nawet nie wiem o czym dzis pisalyscie bo jeszcze nie poczytalam :-) zaraz sie za to zabiore
u mnie dzien minal fajnie od rana 12 godzin w pracy po pracy poszlam z M do restauracji :-)
na kolacje ,spacer zaliczylismy i wogole jakos dzis tak fajnie :-) , mam nadzieje ze Wam
tez minal dzien fajnie :-)

zdjecia tej dziewczynki,ale spojrzcie ile radosci jest w jej oczach i sily.
Agbar wiesz dlaczego zapytalam o twojego nicka ,poniewaz w jezyku arabskim to slowo oznacza :wielki,ogromny,silny
milego popoludnia ,sciskam i pozdrawiam

Kolezanka mnie oswiecila juz wczesniej co do mojego nicka:-)a ze jestem osoba wierzaca w rozne znaki,sygnaly, tajemne moce to wierze ze to ze akurat takim nickiem operuje tez cos dla mnie znaczy.....
nie smiejscie sie ze mnie:zawstydzona/y:urodzilam sie 13 w niedziele i tak jakos kocham symbole:zawstydzona/y:

Widze ze jutro wiele dziewczyn testuje ja chyba tez z samego rana zatestuje cos mie sie tak wydaje hi choc nie spodziewam sie wiele bo to przed terminem ale juztro taki fajny dzien :-)
Dajcie jutro zanc co wam wyszlo z testowanka

agbar77 nio to super jesteś silna :-) ale sie fajnie zlozyl ten nick
Anets Ty Kochana uważaj na siebie!! polez lepiej i herbatka z soczkiem malinowym - mnie pomogła ostatnio:tak:
Kluliczek to juz niedlugo beda owoce staranek:-):-) My sie zaraz idziemy starac hehe;-);-);-):tak::-D
majeczka02 Ty to potrafisz podniesc "na duchu" :-)
Klaudia Trzymam mocniutko !
Doorotko no to fajny mialas wieczorek !!

Zmykam już na staranka :-);-):tak::-D noi rano musze wstawac
3majcie kciuki:-D

Jesli chodzi o ciaze a prace to troche sie na tym znam i wiem ze jak Masz normalna
umowe na jakis czas np do 2012 roku umowe o prace to nie ma prawa cie zwolnic
pracodawca jak jestes w ciazy , a pozatym na chorobowym tez nie zwolnia pracownika.
Tak kobieta jest chroniona po 3 miesiacu ale np jak mam umowe na 3 miesiace i
w drugim miesiacu pracy jestem juz w ponad 3 miesiacu ciazy to pracowadawca musi
przedluzyc umowe do dnia porodu :-).
Jesli jest normalna umowa o prace to nie moze zwolnic kobiety w ciazy nawet jak ona jest
w 1 miesiacu ciazy a pozatym chorobowe takiej kobiety jest 100 % :-)
takze nic tylko sie przyznawac albo isc na chorobowe :-)

reklama
Czesc Dziewczynki! Wlasnie zwrocilam z finskiej wersji studniowki (pracuje w liceum) i padam na nosek, ale chcialam Was podczytac bo 2 dni zaleglosci mi sie zrobily.
Tu jest DUUUUZO skromniej niz w Polsce, wspolna uroczysta kolacja ( w szkolnej stolowce :szok:) a potem program artystyczny. Bylo troszke nudno, ale ``odfajkowane``.
Za to od jutro mam ferie zimowe. Cale 10 dni!!!!!

Teraz ustosunkuje sie do postow o starych d... :laugh2:

No dobra, a co ja mam w takim razie powiedzieć. :-) W grudniu skończyłam 35 lat. Kto da więcej???

Ja dam wiecej!!!!! 42 tez skonczone w grudniu. :szok:... ale czuje sie jak dwudziestka (od czasu do czasu ;-)).

Pewnie, ze biologicznie jest zdecydowanie gorzej (jesli chodzi o staranka), ale wiek dal mi jakis wewnetrzny spokoj ... I czuje sie duzo szczesliwsza teraz niz w wieku 20-30 lat. Wiec nie bojcie sie ``starzenia`` :-). Dojrzaly wiek ma swoje atuty.

Ten piekny test cytowany przez Klaudie zreszta chyba tlumaczy co ja tu z Wami robie :rofl2:

A propos testowania, trzymam goraco za wszystkie testujace, mnie tez skreca i korci (chociaz to dopiero pierwszy miesiac staranek). Omijam apteke szerokim lukiem, bo wiem, ze jak kupie test to momentalnie go obsikam....

Czekam do piatku rano. I bede meldowac ``z frontu``. Trzymajcie sie laseczki i dobranoc.

Do góry