reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Nie wiem,co sie dzieje z Iwonaką
martwie sie ba dawno jej tu nie było...
Mam nadzieję,ze wszystko wporzadeczku
Iwonaka gdzie jesteś???
martwie sie ba dawno jej tu nie było...
Mam nadzieję,ze wszystko wporzadeczku

edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witaj Majeczko widze ze ostalysmy sie chyba same tego wieczoru ja tyle co zasiadlam do kompa ,bo ciagle mam kupe ludzi ktora mi glowe zawraca a kysz pogonie do domu wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam porabiasz dzisiaj wieczorkiem Majeczko
Co tam porabiasz dzisiaj wieczorkiem Majeczko
edzka ja też jeszcze tu jestem!! mezus pojechal do pracki a ja mecze sie nad ankietami do mojej pracy inzynierskiej ehh.. ;-)
majeczka02 no własnie, przydałyby sie jakies 2 kreseczki !! Iwonka daj znac co u ciebie??
ppatqa to mamy tyle samo latek ;-)
naprawde zycze 2 kreseczek !! daj znac jak teścik!?!?
majeczka02 no własnie, przydałyby sie jakies 2 kreseczki !! Iwonka daj znac co u ciebie??
ppatqa to mamy tyle samo latek ;-)
naprawde zycze 2 kreseczek !! daj znac jak teścik!?!?
majeczka02
edzka-it juz Cię nie ma:-( a wiec spędzam wieczór na rozwiazywaniu testów na prawo jazdy
Postanowiłam,ze na poczatku marca się zapisze-bo musze sie na ta przygode nastawic psychicznie:-)

majeczka02
Dam znać rano, ja teraz siedze na necie i szukam jakiegos noclegu w Czechach bo w końcu ma urlop, od ponad pół roku nie miałam wolnego.
Ale Ci fajnie:-) My z M nawet w podrózy poslubnej nigdzie nie byliśmy-zbieramy na remont (od czerwca ruszamy)
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
i chyba zostalam sama :-( Majeczka nie odpisuje pewnie jestescie na Przyjaciolkach2008 a ja narazie nie mam dostepu ,moze juz za niedlugo dostane pozwolenie;-)oczywiscie jak sie bede dobrze sprawowala
Trzymaj sie Majeczko milego wieczorku buzka

Trzymaj sie Majeczko milego wieczorku buzka
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
A jednak jestem, bo jak tu do Was nie zajrzeć?
Witam serdecznie i powodzenia życzę!!!
Hej, hej - kto wie, może będziemy sie starać w tym samym czasie?
trzymam kciuki
Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.
Witam serdecznie i powodzenia życzę!!!
Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas was czytam i kibicuję tym, które wciąż się starają o malutką fasolkę. Ja jeszcze trochę czekam, chcemy zacząć z końcem roku szkolnego, żeby, jak sie uda, między dziećmi (bo mam Natkę) były ok. 2 lata różnicy. No i od czerca ruszamy pełna parą. A mam już zamiar kupić na allegro testy owulacyjne. Czy one naprawdę dają taką pewnośc, że jest owulacja?? Bo ja nie wiem, czy u mnie każdy cykl jest owulacyjny, bo czasem w cyklu śluzik jest, a czasem w innym go nie mogę zaobserwować. A tak, to by nie było problemu. No i moja bratowa też się stara, ale od zeszłego października, to wtedy też bym jej mogła polecić, to może wreszcie by zafasolkowała, bo też marzy o dzidzi. Nie wiem, czy o tym pisałam, ale ona miała jakiś zabieg na jajnikach, niby wszystko OK, owulacje ma, bo widziała kiedyś na USG jajeczko, ale mimo to w ciążę zajść nie może.
Widzę, że sporo w Was już w ciąży, bardZo się cieszę i gratuluję.
Życzę innym staraczkom (i w krótce sobie) upragnionych II kresek.
Hej, hej - kto wie, może będziemy sie starać w tym samym czasie?

Cześć mam 26 lat, jestem 2,5 roku po ślubie, w ubiegłym roku skończyłam studia i obecie czekam pracuję.
a jutro mam pierwsze testowanko i troche sie stresue,że bedzie jedna kreseczka
trzymam kciuki