reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dorotko - I ja po cichutku już Ci gratuluję, ale bądz bardziej wyrozumiała dla Męża. On podchodzi do tego po prostu bardzo racjonalnie i może to w pewnym sensie dobrze. Ja wiem, ze Ty jestes bardzo, bardzo szczęśliwa, ale może z rozgłaszaniem całemu światu ( oczywiście pomijając nas, bo my tu po to jestesmy:) ) lepiej rzeczywiście wstrzymaj sie do potwierdzenia ciąży przez ginekologa... Zwłaszcza, że pisałaś, że ostatnio miałaś nieregularne cykle. Wiesz, ja robiłam test dopiero kilka dni po terminie spodziewanej @... Wyszły cudowne 2 krechy, ale uwierzyłam w to dopiero jak zobaczyłam Fasolke na ekranie USG...

reklama
Witajcie w zimowy sobotni wieczor....:-)

Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.

Hej ! Wiatj wsrod nas! Ja rowniez Cie pozdrawiam i zycze owocnych staranek:-):tak:

Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas was czytam i kibicuję tym, które wciąż się starają o malutką fasolke.
Widzę, że sporo w Was już w ciąży, bardZo się cieszę i gratuluję.
Życzę innym staraczkom (i w krótce sobie) upragnionych II kresek.

Witaj i rozgosc sie na forum ponownie ;-)

Witam dziewczynki

Dzis nie będę się udzielać bo mam humor do bani i na dzień dobry pokłóciłam się z T.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem wściekła, nie wiem skąd to się się przyplatało:no::no:
Uciekam nie będę was zarażać moim nastrojem

Ale my tu po to jestesmy zeby Ciebie zarazic dobrym humorem!!! I naszego humoru dobrego jest wiecej niz Twojego zlego....wiec....Dobry wygrywa!!:-)

Witam Dziewczyny ciepło a nawet gorąco! Na dworze taka zimnica...Brrr.
Bużka

U nas ...PADA SNIEG......:baffled::eek:

mama pati jedziemy do Spiendlerowego Młyna całe dopołudnia przesiedziałam na necie z telefnem w ręku próbując znalezc nocleg ale sie udało i ruszamy w poniedziałek, :-)

Ja biore teści ze sobą jeśli spóżni i się @ to we wtorek sprawdze raz jeszcze

Jedziecie na nartki??? Zazdroszcze!!!:-):tak::-p I trzymam kciuki za ten cykl....

Dorotka nie gratuluje,zeby nie zapeszyc , ale mocno trzymam za Ciebie kciuki:tak::-D

Kaka ja wlasnie dzis zrobilam 2 testy i kazdy inny zupelnie innej firmy i zupelnie inny
do jednego lalo sie kilka kropli moczu a drugi sie zanurzalo w moczu i oba maja 2 kreski
ten drugi nawet ma bardziej widoczna ta druga kreske :-).
Dziewczynki nie przesylam fluidkow bo wiecie aby nie zapeszyc przesle je
w poniedzialek wieczorem po wizycie u gina :-)
Wiem i pewnie niejedna z Was wie ze w tak wczesnej ciazy gin.tez nie potwiedzi na
100000000000 % ciazy ,gin.zauwazy jakas zmiane w organizmie i kaze przyjsc za tydzien
lub dwa aby wiadomo bylo napewno

Gratuluje !!! ciesze sie razem z Toba. Ja ostatnio mam rozregulowane cykle wiec nie wiem kidy sie spodziewac @ a tym samym kiedy testowac.

Ide spac dziewczynki ja jak narazie nie mam zadnych objawow na @ i oby tak dalej
i tak szczerze to wogole w tym cyklu ich nie mialam :-) tylko te bolace piersi jak
nigdy :-) ale to jak sie okazalo na fasolke juz sie nie moge doczekac wizyty u gina i w poniedzialek
rano jak mi sie uda to pojde zrobic test z krwi i jeszcze rano zrobie test i zobacze
jak w poniedzialek po 2 nich kreska zrobila sie bardziej wyrazna :-)
z M juz troche lepiej :-)
Spokojnej nocki zycze

Czesc dziewczynki u mnie ok :-) tylko nie umialam dzis spac non stop obracalam sie z
jednego boku na drugi bok koszmar :-( i wstalam bardzo wszesnie co do mnie nie podobne
ale moze to normalne :-)
Wstretnej @ nie ma i mam nadzieje ze nie przyjdzie nic mnie na nia nie boli ,
tylko troszke brzuch czasem ale tak z glodu boli bo czekam na sniadanie :-)
Pomodlcie sie za mnie dzisiaj i wogole modlcie sie za mnie
aby z fasolka bylo juz do konca dobrze :-) a ja sie bede za was modlila :-)

cichutkie gratulacje dorotko :-)
ale zgadzam sie z mama pati ja tez miałam dwie kreseczki na tescie i byłam u gin mimo ze widziałam jajeczko na zwykłym usg to i tak czekam do 26/02 na usg dopochwowe zeby potwierdzic ze ye piekne małe jajeczko jest zapłodnione i słychac juz bice malenkiego serduszka

cichutkie gratulacje dorotko :-)
ale zgadzam sie z mama pati ja tez miałam dwie kreseczki na tescie i byłam u gin mimo ze widziałam jajeczko na zwykłym usg to i tak czekam do 26/02 na usg dopochwowe zeby potwierdzic ze ye piekne małe jajeczko jest zapłodnione i słychac juz bice malenkiego serduszka[/quote]

reklama
Dzien dobry kochane kobitki w ten mrozny niedzielny dzionek,tutaj dzisiaj jest potworniasto zimno,siedze sobie przy grzejniczku,z cieplutkim mleczkie i klikam sobie do Was.Jakie macie plany na dzisiaj?

Do góry