reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

adiva, nie wiem co Ci teraz napisać. Bo widzę, że zaczynasz się nakręcać. A wiem, z własnego doświadczenia, że rozczarowanie bywa bardzo bolesne.
Pamiętaj, że zawsze są wyjątki od reguły. Do tej pory przeglądając wiele wykresów na 28dni spotkałam jeden taki, że śluz był biały i było go dużo a @ jednak przyszła.
Więc spokojniutko poczekamy.

reklama
Hehehe spokojnie aż tak sie nie nakrecam...ja wiem że kazda kobieta jest inna i inne objawy ciązy...bardziej sie zdziwiłam swoja niewiedza...bo tak sie wydaje ze juz niby wszystko wiesz a tu bach...;-).....ale ok ja spokojnie czekam na termin @....i też żadnych testów wykonywac nie zamierzam...bedzie co ma byc :-)

Czesc dziewczynki wrocilam od gin. i jestem zadowolona :tak: przynajmniej zostala fajnie potraktowana :-) .
Najpierw przeprowadzil ze mna wywiad co i jak pozniej pytak sie jakie mam dolegliwosci :-) a pozniej na kozle mnie zbadal.
Pytal sie jak to bylo z tamtym poronieniem :-( .
Po badaniu na kozle powiedzial ze macica jest jakas spuchnieta czy cos takiego :-)

a to dobrze :-) .
Pozniej zrobil mi usg dopochwowe i fasola pecherzyk ma 2,65 mm :-).
Mowil ze tak na poczatku to on musi okreslicz czy ciaza jest maciczan czy poza
maciczna i mi powiedzial ze jakby u mnie byla pozamaciczna to on by takiego
malego pecherzyka nie znalazl a znalazl go na usg bardzo szybo :tak::-) .
Zapisal mi kwas foliowy jakies witaminy i tabletki na podtrzymanie LUTEINA
znacie te tabletki podobno bierze sie je po poronieniu przy nastepnej ciazy
ale kobiety ktore juz poronily :-(.
Aha i mam chorobowe narazie do 10 marca i 10 marca kolejna wizyta :-) i jeszcze
nospe mi przepisal w razie czego ale mam nadzieje ze czesto jej nie bede musiala
brac najlepiej wcale :-)

Dorotko, no to składam już oficjalne gratulacje!!! I bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. A kto to ostatnio powiedział, że w naszej liście staraczkowej nastepna będzie Dorotka albo Monik 75, albo Majeczka? Czapki z głów przed tym naszym jasnowidzem!!!!

Dorotko bardzo się ciesze ze wszystko wporządku !! najwazniejsze ze jestes juz spokojna i mozesz skoncentrowac sie teraz na fasolce ktora nosisz pod serduszkiem:-):-)GRATULUJE :-):-)wiec odpoczywaj zdrowo sie odzywiaj i dobrze ze wzielas chorobowe !! lepiej nie ryzykowac!!:tak::tak:

mama pati własnie ktos tak kiedys pisał ... tylko kiedy ja bede na tej liscie z 2 kreseczkami ?? ;-);-)
adiva Ty to jestes spokojna, ja juz wszystkie testy zrobilam jakie mialam w domku a staramy sie 4 cykl;-) ale chyba w tym cyklu tez spokojnie poczekam ale nie wiem ile bede czekac bo jak pisalam wam mam jakies nieregularne cykle ostatniooo ...

No nareszcie pełne potwierdzenie....Dorotko Gratuluje Ci !!! i teraz juz sie zrelaksuj i wypoczywaj....

Kasia co do testów to ja jestem taka spokojna pewnie dlatego że to nasz drugi cykl dopiero...Nie wiem moze za miesiac albo dwa wpadne w czarna rozpacz....chociaż wątpie...natura dała mi silny organizm i nie mam zamiaru sie poddawac...ale obiecałam sobie że jak tym razem nie wypali to koniec z obliczaniem owulacji...z nerwami i robieniem czegokolwiek bo to "ten" dzien jest....moze moj dzidziol stwierdził że poczeka aż mamusia studia skonczy ;-) ;-)

Dziewczynki, ja tylko na chwileczke, bo ciekawa bylam co slychac, a jutro lece do POLSKI!!!!! Bede Wam z gory machac i wypatrywac juz bocianow czy do nas calym stadem nie leca.

Dorotka! Oficjalne gratulacje! Teraz tylko dbaj o siebie i Malenstwo :tak::tak::tak:.

Moja @ jeszcze nie przyszla ale daje jej czas do srody i testuje we czwartek................. Jakby co, to dam znac natychmiast, bo pewnie Was bede podczytywac z Tatusiowego komputera, inaczej nie nadrobie tygodniowej nieobecnosci.

Trzymajcie sie cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i .... owocnych staranek:tak::tak::tak:

Maggie jak spotkasz jakiegoś boćka po drodze to wyślij go nad Kraków. Już ja go sobie złapię.
A tak poważnie to spokojnego lotu. Czekamy na Ciebie w Polsce

reklama
Dorotko, no to składam już oficjalne gratulacje!!! I bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. A kto to ostatnio powiedział, że w naszej liście staraczkowej nastepna będzie Dorotka albo Monik 75, albo Majeczka? Czapki z głów przed tym naszym jasnowidzem!!!!

no ktos to powiedzial :-) ja nawet nie wiem skad wy to bierzecie :-)
Ja sie strasznie ciesze ale i tez sie boje bo wizyta dopiero za 3 tygodnie :-(.
Boje sie co sie bedzie dzialo z fasolka przez te 3 tygodnie najblizsze , oby sie
ladnie rozwijala :-) i boje sie tego co zobacze na usg za 3 tygodnie :-(,
ale juz sie modle i wiem zy wy tez i musi byc dobrze .
Jutro kupie sobie jakies gazety o dzieciach i bede czytac postaram sie
do was mnie zagladac bo to tez szkodzi:-( mam na mysli siedzenie co chwile na
komputerze , ale ja juz chyba jestem od Was uzalezniona :-).
Aha i przesylam WIELE

FLUIDKOW :-)
nie wiem nawet jak to tu sie robi ale tak jak potrafie to PRZESYLAM FLUIDKI:-D

Do góry