reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ

reklama
dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ

a co jaka mialas dzis ta druga kreseczke ? pocichutku GRATULUJE:-Di ktory masz dzis dzien cyklu?

dziś 34 dzień cyklu, a mój gin przyjmje we wtorki i czwartk, ja i takmam teraz urlop do końca lutego, męczy mnie tylko to że ciągle mi sieodbija czy to normalne??

dorota123456789 mam pytanie bo jeszcze nie nadrobiłam czytania w którym diu byłaś u gi i jakmi badaniami potwierdził??

dorota123456789 mam pytanie bo jeszcze nie nadrobiłam czytania w którym diu byłaś u gi i jakmi badaniami potwierdził??

ja bylam u gin . w 31 dniu cyklu gdzie ja dostaje do 33 dni i tak najpierw
wywiad co i jak :-D , pozniej na kozle badanie mowil ze macica powiekszona
czy cos takiego a wiem ze to dobrze :-D pozniej usg dopochwowe i
widzialam pecherzyk mial 2,65 mm bo ja jak bylam u gin bylam w czwartym tygodniu
i gin mial za zadanie potwierdzic ciaze i dowiedziec sie czy jest maciczna czy pozamaciczna i mnie powiedzial ze jakby byla pozamaciczna to by nie znalal
takiego malego pecherzyka tak szybko:-D.
Aha policz sobie tygodnie od dnia otrzymania ostatniej miesiaczki i bedziesz
wiedziala mniej wiecej tydzien

dorota123456789 liczyłam na bb i wyszło mi 5. tydzień 6. dzień ciąży, a ja jeszcze latam do toalety dosłownie co chwile, jak byliśmy na stoku już w poniedziałek też tak latałam ale zwalałam o na pęcherz, ktory często daje sie we znaki choć p cichu liczyłam że o to, jutro mam nadzieje że będe widzieć coś jeszcze,

Bo jakos ciężko mi uwierzyć ze za pierwszym cyklem mi sie udało, więc mam cichą nadzieje

dorota123456789 liczyłam na bb i wyszło mi 5. tydzień 6. dzień ciąży, a ja jeszcze latam do toalety dosłownie co chwile, jak byliśmy na stoku już w poniedziałek też tak latałam ale zwalałam o na pęcherz, ktory często daje sie we znaki choć p cichu liczyłam że o to, jutro mam nadzieje że będe widzieć coś jeszcze,

Bo jakos ciężko mi uwierzyć ze za pierwszym cyklem mi sie udało, więc mam cichą nadzieje
a skad wzielas na bb te wyliczenie ciazy ktory tydzien?:-D
Ja wiem ze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki

reklama
Do góry