reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
hej dziewczyny widze ze Was wywialy te wiatry i burze...
Leganza gratuluje fasolki
ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem??
pozdrawaim wszystkie staraczki i te ktore juz zaliczaja sie do przyszlych mam:)

cześć dziewczyny;-)
ja dzis strasznie niewyspana:dry: nic mi sie w pracy nie chce:sorry2:oby do 16-stej:tak:

ewcia77 ogromne gratulacje !!!!:-D
no dziewczyny! dawac tu więcej fasolek!:-D

buziole:cool2:

Zobacz załącznik 85502Zobacz załącznik 85503

hej dziewczyny widze ze Was wywialy te wiatry i burze...
Leganza gratuluje fasolki
ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem??
pozdrawaim wszystkie staraczki i te ktore juz zaliczaja sie do przyszlych mam:)

Może bedziesz pierwsza, która zajdzie własnie w pierwszym cyklu i poprawisz statystyki ;-):-) Oczywiście tego z całego serca Ci zyczę :-)
Zobacz załącznik 85496

cześć dziewczyny;-)
ja dzis strasznie niewyspana:dry: nic mi sie w pracy nie chce:sorry2:oby do 16-stej:tak:

ewcia77 ogromne gratulacje !!!!:-D
no dziewczyny! dawac tu więcej fasolek!:-D

buziole:cool2:

Niewyspana ? Ciekawe co Ty w nocy robilaś ?;-):-)
Ide sobie własnie kawkę zrobić, może razem wypijemy i jakos na nogi Cie postawi ta kofeinka ?:-)

Cześć Dziewczynki :tak:
pogoda jest paskudna ale po takim weekendzie to sie przyda troszke orzeźwienia :tak:
ja mialam wizytacje rodzinki od soboty: tesciu, szfagierka z mezem, 2,5 latnia Weronika i 21 tc fasolinek :-D to sie napatrzylam na brzunio i nawysciskalam Weronisie - strasznie rozpieszona :eek: ale i tak fajna, rozbrajala mnie jak odwijala mamie bluzke i calowala brzunio i mowila - kocham sie dzidziusiu :-D:-D:-D
ehhhmm...
tez mi sie pracowac bardzo nie chce byle do 15ej ;-)

Hej, my po imprezce urodzinowej, wszystko się udało na szczęście tylko sprzątanie zostało na dzisiaj.

Lilu przytulam Cię mocno :tak:

Witajcie po ponad miesięcznej przerwie! Chciałabym podzielić się cudowną nowiną!

Dziewiąty cykl starań okazał się szczęśliwy. I nie wiem już czy pomogło mi wyluzowanie czy wiesiołek :-D. W piątek zobaczyłam na teście (niejednym ;-)) ll
Cieszę się strasznie ...

Serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leganza, jak tam kolejny teścik?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie

najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem

Witam wszystkie dziewczynki :-)

Magdaim- Powiem ci ze ja tez mam prpblemy ze sluzem przy braniu clo juz drugi cykl zaobserwowalam ze go nie ma :wściekła/y: powiedzialam to mojej gince i przepisala mi tabl. dopochwowe Vagifem- maja podobno dobry wplyw na sluzowke macicy biore je 2 razy w tyg. do spodziewanej owu, i wiesiolek tylko kazala mi go brac ( z reszta mojej kolezance tez ) dopochwowo od 5 do 9 dc ( w czasie brania clo ) i kolejny cylk jak bede na clomidzie mam zaczne wlasnie tak aplikowac ten wiesiolek :sorry2:;-)

Milego dnia kochane
pozdrawiam...

Witajcie
Nie wyspałam się przez tą burzę, tak błyskało, że w domu jasno się robiło. Mój mąż smacznie sobie spał a ja jakoś nie mogłam :sorry2:

teraz miesiac odpoczynku i zobaczymy co pani doktor zadecyduje w nastepnym cyklu
Niektóre dziewczyny zachodzą w ciąże właśnie gdy odstawią wszystkie leki. Życzę abyś znalazła się w tej grupie:tak:

ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((
Nie przejmuj się ja też nie miałam po pierwszym cyklu z clo objawów owulacji a i tak była. Śluz miałam tylko podczas brania (5-9dc) a później nie było. Więc nic straconego.

Eve84 ja też uwielbiam spotkania z dziećmi, dostaje wtedy energii do działania żeby mieć swojego bąbelka :-)

Tikanis
i jak byłaś już u lekarza? odezwij się

Ostatnia edycja:
reklama
wiem kingus ze nic straconego ale bez sluzu sa male szanse na ciaze....ale zobaczymy...przeciez moj gin wie co robi.....a ty jak tam po clo??bo z tego co pamietam tez powinnas sie starac mniej wiecej w tym okresie co ja?chyba ze cos pomylilam:)

Do góry